Windows 10 RS 5 Build 17672 - Biztonsági fejlesztések

A múlthét folyamán újabb Windows 10 Redstone 5 előzetes vált elérhetővé a Windows Insider program tagjainak. A build 17672-be mindössze egyetlen számottevő újdonság került, mely a Windows Defendert, illetve a harmadik féltől származó antivírus programok működését érinti.

Windows 10 Redstone 5 Build 17666 - Sötét fájlkezelő, új vágólap és sok más

A héten ismét új előzetes érkezett a következő, valamikor ősszel érkező Windows 10 Redstone 5 néven fejlesztett kiadásból. A Build konferenciát követően számítani lehetett arra, hogy néhány újdonság azonnal bele is kerül az új előzetesekbe, amely így is lett. Sötét fájlkezelő, új vágólap élmény és még sok más mutatkozik be a build 17666-ban.

Windows 10 Redstone 5 Build 17661 előzetes

A Windows 10 Áprilisi frissítése végre megjelent, így teljes gőzzel folytatódhat tovább a Windows 10 Insider Program. Ebből kifolyólag a múlthét folyamán megjelent Build 17661-es előzetes már nem csak a Skip ahead, hanem a gyors Insider beállítások mellet is megérkezett a tesztelőknek. Ebben az előzetes több fejlesztés is helyet kapott.

Windows 10 Redstone 5 Build 17655 előzetes (Skip Ahead)

A múlthét folyamán egy újabb előzetes érkezett a valamikor ősszel érkező Windows 10 kiadásból, a Redstone 5-ből. A build 17655 csak egyetlen kiemelhető újdonságot hozott, amely a mobil adatkapcsolatra (LTE) képes eszközökön, tovább hivatott javít annak stabilitásán és használhatóságán.

Windows 10 Redstone 5 Build 17650 (Skip Ahead)

A héten is új Windows 10 Redstone 5 előzetes érkezett a Skip ahead beállítások mellet a Windows Insider Program tagjainak. A build 17650 túl sok jelentős újítást nem hozott magával, mindössze a Windows Defender kapott pár esztétikai és működésbeli fejlesztést.

Windows 10 Redstone 5 Build 17643 (Skip Ahead)

Újabb előzetes érkezett a Windows Insiderek számára, az ősszel érkező, egyelőre Redstone 5 néven ismert rendszerből. Az új build 17643 elsősorban további fejlesztéseket hoz a Sets-ben, amely így már a legújabb Office 365 előzetessel is képes szorosan együttműködni, - de pár további apróbb fejlesztés is bekerült a rendszerbe.

Késik a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése [Update]

A várakozásokkal ellenkezőleg egyelőre nem kezdődött meg a Windows 10 következő kiadásának, a Tavaszi Alkotói Frissítése. Valószínűleg ez a következő napokban sem fog változni, így a kiadás akár egy héttel is eltolódhat. Mindennek ellenére azonban egy új összesítő frissítés érkezett a build 17133-hoz, azonban egyelőre csak az Insidereknek.

Windows 10 Redstone 5 Build 17639 (Skip Ahead)

Újabb Windows 10 Redstone 5 előzetes vált elérhetővé a Windows Insidereknek a Skip ahead beállítások mellet. Ezúttal főképp a Kollekciók (Sets) esetében történtek jelentősebb fejlesztések, többek között már a Fájlkezelő is jobban támogatja azt, így lényegében az már valóban támogatja a lapfüles használatot.

Windows 10 Redstone 5 Build 17634 (Skip ahead)

Tovább folytatódik a Windows Insider Program a következő állomással, amely a Redstone 5 kódnéven fejlesztett rendszer. Az év második felében, várhatóan ősszel érkez Windows 10 verzió build 17634-es előzetese már elérhető, egyelőre még továbbra is a Skip ahead Insider beállításokat használva.

Windows 10 RS4 Build 17133 előzetes - RTM

Ahogy az várható volt, elérhetővé vált a Windows Insider Program tagjainak a gyors beállítások mellet a Windows 10 Redstone 4 build 17133, vagyis a végleges Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés. Nem meglepő módon, túlzottan sok újdonság nem is került be a legutóbbi verzióhoz képest.

Windows 10 RS4 Build 17128 - Az első RTM jelölt

Még a hétvége előtt ismételten érkezett egy újabb Windows 10 Tavaszi Alkotói előzetes, amely különlegesnek számít, hiszen az első RTM jelölt verzióról van szó. Így a rendszerben már vízjel és lejárati dátum sincs, de egyelőre úgy tűnik, nem ez lesz a befutó.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

bizsuka68, Laci09, loyalhudy

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!