Windows 10 Redstone 4 Build 17120 előzetes

A márciusi javító kedd ellenére sem maradhatott ez a hét új Windows 10 Redstone 4, avagy Tavaszi alkotói előzetes mentes. Az új build 17120 már elérhető a tesztelőknek a gyors beállításokkal, az új fejlesztés és hibajavítások mellé, azonban egy új Doby hangrendszereket érintő probléma is társul.

Windows 10 Redstone 4 Build 17110 előzetes

A héten a megszokottnál valamivel hamarabb vált elérhetővé az új Windows 10 előzetes. Ezúttal is a hamarosan elkészülő tavaszi alkotói kiadás, vagy kódnevén Redstone 4 előzetesből érkezett frissebb build, amely elsősorban további fejlesztéseket és hibajavításokat hozott, de némi újdonság a vállalati felhasználásnál is bekerült.

Windows 10 Redstone 4 Build 17107 előzetes

Még a hétvége előtt új Windows 10 előzetes került kiadásra, ezúttal a hamarosan érkező Redstone 4 kódnevű, vagy várhatóan a tavaszi alkotói frissítés elnevezést kapó rendszerből. Az egyre közeledő megjelenési időpontból kifolyólag, ebbe a rendszerbe már főképp hibajavítások kerültek.

Windows 10 Redstone 4 Build 17093 előzetes

Új Windows 10 előzetes vált elérhetővé a Windows Insider Program gyors beállításai mellett, mellyel a build 17093 érkezik meg a tesztelőknek. Ezen előzetesbe is került pár fejlesztés, ami érinti a játékossávot, a több GPU-s eszközöket, a biztonsági központot és még sok egyéb mást.

Windows 10 Redstone 4 build 17083-as előzetes

A héten is új Windows 10 előzetes verzió érkezett a tesztelőknek a gyors frissítési csatornára. A build 17083-as előzetes ezúttal is hozott pár újítást, nevezetesen a gépház képessé vált a betűtípusok kezelésére, valamint a rendszer által küldött diagnosztikai adatokba is sokkal nagyobb betekintést nyerhetünk.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

oxford
  • 7 Vendég
  • 29 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 20,005 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!