Hibaelhárítás - Windows 10 0xc1900200 frissítési hiba megoldása

A napokban frissíteni próbáltam a Windows 10 rendszeremet a 1709-es verzióról az 1803 (áprilisi frissítés) verzióra. A frissítés sikertelen volt, és leállt azzal a hibával, hogy nem sikerült frissíteni a rendszer számára fenntartott particiót. Kutattam a megoldás után, de néhány óra után meglett.

Hivatalos: Hamarosan érkezik a Windows 10 Áprilisi frissítése

Végre megérkezett a hivatalos bejelentés a Microsofttól, napokon belül megérkezik a Windows 10 korábban Tavaszi, újabb nevén 2018-as Áprilisi Frissítése. Így április 30-án már letölthető lesz a Frissítési segéddel és a Media Creation Tool-al, Windows Update-re pedig a korábban kiszivárgott dátumon, május 8-án érkezik.

Microsoft - Áprilisi javító kedd összefoglalója

Ebben a hónapban április 10-én került sor a megszokott javító keddre, amikor kiadásra kerültek a legfrissebb biztonsági javítások a Microsoft szoftvereihez. Így ezúttal is minden még támogatott Windows verzió bővült egy újabb összesítő javítással.

Microsoft - Márciusi javító kedd összefoglalója

Március 13-án elérkezett a hónap második keddje, tehát megjelentek a legújabb frissítések a Microsoft termékekhez. Mint mindig, így új összesítők érkezetek a Windows 10, 8.1 és 7 rendszerekhez is, melyek minőségi fejlesztések mellet biztonsági javításokat is tartalmaznak.

Windows 10 - Új összesítő frissítés (16299.251)

A következő javító kedd pontosan egy hétre van, mégis egy új összesítő frissítés jelent meg a Windows 10 őszi alkotói kiadásához. A javítás mindössze egyetlen, de nem elhagyogatható hibát foltoz a rendszerben, feltehetően ezért sem vártak jövőhétig a kiadással.

A Microsoft 2018 februári javító keddjének frissítései

A tegnap esti órákban megérkeztetek a Microsoft termékeihez az ütemezett biztonsági frissítések. Így új javításokkal bővült a Windows 10, 8.1 és 7, valamint a Microsoft Office támogatott kiadásai. Ez a Windows 10 őszi alkotói kiadása esetében pedig egy elég bőséges változási listával járt.

Windows 10, 8.1 és 7 decemberi javításai (Patch kedd)

December 12-én eljött a hónap második keddje, így tehát a Microsoft szokásaihoz híven kiadta legfrissebb biztonsági javításait termékeihez. A Windows rendszerek esetében tehát mint mindig, így a Windows 10 több kiadása, valamint a Windows 8.1 és a Windows 7 is frissült.

Windows 7 - Működésképtelenné válhatott a Windows Update

Több Windows 7-es felhasználónál egy nagyon furcsa, és egyben kellemetlen probléma bukkanhatott fel az elmúlt napokban, amely miatt a rendszer lényegében frissíthetetlenné vált. A jelenség miatt a Windows Update a 80248015-ös hibával nem képes frissítések után keresni, szerencsére azonban van megoldás a problémára.

Windows 10 nyilvános összesítő frissítés (Build 16299.98)

November 30-án este új összesítő frissítés érkezett a Windows 10 őszi alkotói kiadásához. Ez pedig az első olyan javítás a rendszerhez, amely nem a javító keddek valamelyikén került kiadásra, így nem biztonsági, hanem elsősorban minőségi fejlesztéseket és javításokat tartalmaz.

Windows 10, 8 és 7 novemberi javítócsomagjai (javító kedd)

November 14-én sor került a megszokott javító keddre, amikor a Microsoft kiadja tervezett javításait termékeihez. Ilyenkor rendszerint biztonsági javítások is belekerülnek az összegző fokozásokba, amely most is így történt, mind a Windows 10, 8 és 7 esetében.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

csajos, bercike34, Zoli31

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!