Firefox - 2014-re halasztották a Modern felületű Firefox kiadását

Szerző: Kori
A Szeptember 18.-án elérhetővé váló Aurora változat megjelenése után mindenki bizakodott abban, hogy a Mozilla a tervezett időre - azaz December 10.-re - elkészül majd a Modern felületű Firefox végleges változatával.


A felhasználóknak azonban csalódniuk kell, mivel annak kiadása csaknem másfél hónapot csúszni fog. A Mozilla tehát nem áll a helyzet magaslatán továbbra sem, mivel eredetileg a Firefox 26-os változatában érkezett volna a Windows 8-ra (Windows 8.1 is lesz, mire megjelenik.) szabott böngésző végleges változata is, de a fejlesztés lassú ütemi miatt, ez csak a Firefox 27-ben fog debütálni.

A cég bejelentése szerint, a lassú fejlesztés miatt csúszik a böngésző modern változatának kiadása is, melyet a legújabb tervek szerint 2014. Január 21.-én fognak a felhasználók rendelkezésére bocsájtani. A béta változat egyébként még mindig Október végére van beígérve a cég részéről, de remélhetőleg ez nem kerül elhalasztásra, s kipróbálhatjuk a végleges változat előtti utolsó tesztváltozatot.

Valószínűleg, ez a kiadás már megfelelő állapotban lesz ahhoz, hogy komolyabb instabilitási problémák nélkül tudjuk tesztelni. Remélhetőleg, újdonságokat is felfedezhetünk majd. Természetesen, a béta kiadás elérhetővé válásáról is megemlékezünk majd egy cikkben.

A cikket készítette: Kori
Hozzászólások megtekintése (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
foxtrott · 8 év
miért is nem lepődök meg rajta hogy késik?....
Kori · 8 év
Nagyon lefognak maradni a versenyben... Sad
TheKornel · 8 év
Hát igen... Már idén januárra is igérték( úgy tudom) meg novemberre... És a januárral mi lesz? Szerintem abból is + 3-4 hónap... Grin De nem is csodálnám...
Thawne27 · 8 év
Hát ezen én sem csodálkozom, a Mozilla mindig akadályba ütközik , de legalább így teljesen megtudják csinálni a Firefoxot, és már nagyon várom a Firefox 27-tet.

Ui.: Kár hogy 1,5 Hónapot várni kell tovább, Sad Mert a Firefox az, eddigi legjobb böngésző
Kori · 8 év
Majd meglátjuk srácok, hogy mi lesz a bétával, mely elvileg Október közepén várható. Szerintem, ha az előre tervezett időpontban érkezik, akkor onnan már csak elég lesz a végleges változat fejlesztésére, csaknem 2,5 hónap.
Juxtapoz · 8 év
laptopon tuti használnám, de asztalin nem ezt a modern felületet!
Driver · 8 év
Nem baj, hogy késik, de legalább tisztességesen megcsinálják és nem a Google féle "trehány" munkát végzik. Smile
Thawne27 · 8 év
Driv3r:-

Idézet

legalább tisztességesen megcsinálják és nem a Google féle "trehány" munkát végzik.

Hát igazad van mert a Google a Chrome-t nagyon el ba**ta és rosszabb mint volt
yakkodori · 8 év
2014? Ez már 1 éve se volt modern" Grin
Végén még 2058-ban jelenik meg akkor már modern" helyett retro" fémjelzéssel..

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 10 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,610 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!