Microsoft - Erre számíthatunk az októberi javító kedden

A következő patch kedden 8 biztonsági frissítésre kell számítanunk, melyek érintik a Windows XP, Vista, 7, 8 és 8.1, Server 2003, 2008, 2012 és 2012 R2, illetve Office 2003, 2007, 2010 és 2013-at is. Utal erre a Microsoft e havi biztonsági jelentése.A frissítésekből 4 kapott kritikus besorolást, ebből egy az Internet Explorer minden verzióját, kettő a Windows-t és egy a .NET keretrendszert érinti. A további 4 fontos besorolású frissítésből 3 a Microsoft Office-t és egy a Silverligh-ot javítja. Több információt azonban csak a frissítések megjelenése után közölnek.

Az egyik kritikus frissítés a hamarosan hivatalosan is megjelenő Windows 8.1-et is érinti, pontosabban az azon megtalálható Internet Explorer 11-et. Így ez a frissítés minden bizonnyal idő előtt elérhető lesz azoknak akik már most az új rendszert használják.

A frissítések kedden este szokás szerint 7 órakor válnak majd letölthetővé. Telepítésük ez úttal is mint mindig különösen ajánlott.
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 7 év
Ehhez tenném még hozzá, hogy a Surface táblagépek is kapnak egy firmware (UEFI) frissítést, mely azért kifejezetten fontos, mivel ezzel tökéletesen használhatóvá válnak (optimalizálják őket.) az első generációnál is az új Type és Touch Cover 2-es billentyűzetek is.

A legfrissebb információim szerint pedig a Windows 8.1 akár több frissítést is kaphat, mivel a Microsoft még a hivatalos rajt előtt kiszeretné javítani a frissítőcsomagban felfelezett hibákat, biztonsági réseket.
Driver · 7 év
Sajna csak ismét egy IE 11 frissítés jött semmi más 8.1-re. Úgy tűnik a hivatalos start előtt nem akarják kiadni a javításokat...
Lali · 7 év
@Driv3r:-
Nyugi, csak 8 nap és kint van hivatalosan, és én is kíváncsi vagyok, mennyi hivatalos frissítés, lesz a 8.1-ben de ez hamarosan, kiderül.
killjoy · 7 év
46 frissítés Win8-hoz? Vagy ez azért lehetett nálam ilyen sok, mert feltettem a Visual Studio 2012 Express-t a héten? (Bár az összes a Silverlighthoz, a Win8-hoz és az Office-hoz volt, egy sem volt külön a VS2012-höz.)
Kori · 7 év

Idézet

Sajna csak ismét egy IE 11 frissítés jött semmi más 8.1-re. Úgy tűnik a hivatalos start előtt nem akarják kiadni a javításokat...


Amúgy, most én is megnéztem és IE11-hez nem érkezett frissítés, akárhogy nézem...

Jött a Defenderhez, frissült a Camera Codec Pack is, valamint a Flash Player és a Silvelight is megkapta frissítését, s biztonsági javítását is. A cég pedig a böngészőválasztó frissítést is elérhetővé tette a WU-n. (6+1 frissítés érkezik 8.1-re.)

www.kephost.com/images4/2013/10/8/a1_2013_10_8_1o4lqjn9l1.png

Csakhogy, még van egy köztes Kedd. Smile
Meg akár pár órával a rajt előtt is kiadhatják a frissítéseket, s így az is a hivatalos megjelenés előtt lenne még. Smile

killjoy

Idézet

46 frissítés Win8-hoz?

Csak 18+1 érkezett (A nagy részük biztonsági jellegű, s nem is nagyok.) nyolcashoz, s elég lightos Patch Kedd volt a rendszer tekintetében, viszont az Office 2013-at durván frissítették... Shock (Cikket írok erről, mert érdekes.)
Driver · 7 év
IE11 alatt én is a a Flash-re gondoltam (ahhoz tartozik). Más nekem nem jött. A camera codec pack nálam már 24-e óta fent van, illetve a defender sem frissült. Mindegy, egy hét és úgyis jönniük kell a beígért javításoknak.
vgyula12 · 7 év
Nekem az office 2013-al együtt 45db frissités érkrzett win8-ra.Shock
TheKornel · 7 év
Különben a Microsoft Security Essentials-t használóknak is megjelent egy frissítés... Nem definíció, hanem rendes frissítés!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)14.3 %
Nagyon jó (6)85.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

ssteve
  • 8 Vendég
  • 190 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 19,101 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!