Windows Phone - Milestone 3 fázisba lépett a Windows Phone 8.1

A hírt Nawzil osztotta meg velünk, aki MyDigitalLife fórum egyik felhasználója, s elég sok információ szivárgás köthető már a nevéhez. A Windows Phone 8.1 tehát a harmadik mérföldkőhöz érkezett, melynek első tagja a 12247-es Build volt, de az általa megosztott kép szerint, már a 12272-nél járunk.


Korábban már beszámoltunk a Windows Phone 8.1 kiszivárgott várható újdonságairól, mely cikkünkben a Verge-re hivatkoztunk, aki állította, hogy a mobil operációs rendszer már a béta állapotban van, és a Microsoft igencsak nagy erőkkel teszteli azt. Nyilvánvaló, hogy a mostani információknak ez ellent mond, de előfordulhat, hogy az oldal információi tévesek voltak.

Annyi biztos, hogy már csak alig 3 hónap van hátra a 2014-es BUILD-ig, s ott már jó lenne látni is valamit, a Windows Phone 8 frissítőcsomagjáról. Ezzel pedig el is árultam azt, amit a Microsoft nemrég jelentett be, ugyanis a Windows Phone 8 tulajdonosok frissíthetnek majd Windows Phone 8.1-re, melynek köszönhetően, megkapják annak fejlesztéseit is!

Ennek tudatában, tehát érdemes várniuk a 2014-es BUILD konferenciát a Windows Phone 8-at használóknak is, mely idén, Április 2.-4. között fog zajlani San Francisco-ban! Nincs kizárva azonban, hogy a rendezvény után a végleges változat is elérhetővé váljon, de egyelőre ilyen hírek nem érkeztek.

A cikket készítette: Kori
Csevegés (eddig 15 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
otto0709 · 5 év
Na ez egy jó hír, végre hallani valamit erről is. Már alig várom hogy frissíthessem a telom (HTC 8X) Smile) Nem tudom kinek mi a véleménye a WP8-ról de én nagyon megvagyok vele elégedve.
WindowsFan · 5 év
@kiter: - Én szerintem a Windows Phone sokkal fejlettebb rendszer, mint az Android. Mondom ezt úgy, hogy nekem is Androidos telóm van (SGS4) és hát összeségében a hardverrel elégedett vagyok, de eszembe nem jutna többé Androidos telefont venni. De ez az én véleményem, nem szentírás
Lali · 5 év
@kiter: -

Én is csatlakozom és én is azt mondom hogy a Windows Phone fejlettebb Smile
WindowsFan · 5 év
@Lalika: - Szerintem hagyd békén... Neki a Linux a mindene. Nem képes Linuxon kívül más rendszert használni. Úgy ahogy én se tudok számítógépezni Windows nélkül.
Amúgy neked milyen telód van, Lalika?
Mr Big · 5 év
Sziasztok!
Szerintem jó ez a Windows Phone, az igaz hogy vannak még hiányosságai de ezek gondolom orvosolva lesznek!
Nekem kinézetre jobban bejön mint bármelyik másik!
Lali · 5 év
Szerintem is igazad van WindowsFan én nekem is van Android-os telóm de nem szeretem borzasztó régebben volt Windows Phone 7 es telóm nagyon elegedet voltam vele csak le eset a földre és darabokra eset. Sad és ezért kellet Android-os telót venni.
paradicsomleves · 5 év
Android egyenlő undroid.
Munkahelyemen mindenki szidja az androidos telefonokat.
A windows phone sokkal jobb és nem tetű lassú mint az android.
WindowsFan · 5 év
@kiter: - Mit loptam el?
Phoenix · 5 év
@kiter: - Lehet, hogy nem vagyok admin, de fejezd be a Windows Phone, és mások sértegetéseit! Ez már bőven túlzás!
DrFantastiK · 5 év
kiter :

Tudhatnad hogy az igazat nem szabad senkinek sem 'odamondani', mert sértesnek veszik !!
Kivancsi lennek hany személynek van itt jogtiszta/megvasarolt Windozere ? ?Bulb

WindowsPhone ? aaa Facepalm majd ha lessz egy ertelmes kezelofelulete, normalis ikonokkal..nem holmi 'ki_nem_féro_szovegekkel' !!!Thumbs down
Driver · 5 év
kiter, - Egyrészt, a Windows Phone-t külön nem lehet megvenni, hanem a telefonnal együtt van, akár csak az android (vagy iOS)... Szóval így nem igazán érthető miről beszélsz...
Másrészt még csak drágának sem mondható, mivel a legolcsóbb Windows Phone (Nokia Lumia 520) kb. csak 30 ezerbe kerül.

DrFantastiK,- Windows Phone-ban nincsenek ikonok, csempék vannak. Nem mellesleg dinamikusan frissülnek így egyszerre több tartalom megjelenítésére is képesek anélkül hogy bármit is megnyitnál. Plusz három méretben is beállíthatóak így jóval nagyobb lehet mint egy ikon, ami csak egy statikus kép... Bár eleve nem is ott kell elolvasni az üzenetet, ott csak értesítést kapsz hogy jött meg hogy kitől. Szerintem az ikonoknál sincs ez másként szóval nem igazán érthető az álláspontod.
Laci09 · 5 év
DrFantastiK · 5 év
Ertem en a Reklamot, de megse akar terjedni ez a Phone. !.
Kori · 5 év

Idézet

Másrészt még csak drágának sem mondható, mivel a legolcsóbb Windows Phone (Nokia Lumia 520) kb. csak 30 ezerbe kerül.

Igen, ez van a legjobb árban, s nem mondható gyenge telefonnak.
A másik pedig az, hogy Windows Phone 8 van rajta, így megkapja a 8.1-et ingyen.
Fan · 5 év
Minden telefonnak megvan a maga előnye és hátránya. Nekem a WP tökéletesen megfelelő. Smile
Akkor kérdezném az Androidosokat, hogy hogyan lehet ott a Facebook, Twitter, Skype, LinkedIn contactokat egyesíteni, hogy egyszer szerepeljen?

DrFantastiK:
Igen is jobban terjed: http://mobilarena.hu/hir/egyre_nepsze...one_3.html

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)75 %
Nagyon jó (1)12.5 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)12.5 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 6

Visa, Istvándi Gábor, gyube0102, schattila, loyalhudy, Gabika93
  • 17 Vendég
  • 180 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 17,060 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!