Windows 9 - Képernyőképen a Windows Threshold (Build 9788)

Már ismerősnek tűnhet a Windows Threshold Build 9788-as összeállítása, hiszen korábban már felbukkant. Most újra ugyanez a rendszer tűnt fel az internet sűrűjében, ezúttal azonban már legalább egy képernyőmentéssel együtt, amin a rendszer asztala látható.

Windows Threshold Build 9788
Kattints a képre a nagyításhoz

Azonban semmi különös nem figyelhető meg a fenti képen, mivel ugyan úgy néz ki mint a jelenlegi Windows 8.1 (Update 1) asztala. Az egyetlen árulkodó jel arra, hogy ez egy készülő rendszer, az a Microsoft Confidential felirat, illetve a Build szám, ami a 9788. Mint már tudjuk, ez az új 6.4-es kernel verziót használja. A képről az összeállítás időpontja is kiolvasható, amelyre nem túl rég, július 4-én került sor.

Más szempontból azért is jó hír ezt a képet látni, mert így van rá egy minimális esély, hogy a telepítési képfájlt is nyilvánosságra hozzák. Így például kiderülhetne, hogy vajon ebben a nagyon korai változatban megtalálható-e már a startmenü, vagy az ablakokban futó modern alkalmazások. A pletykák szerint az új startmenü már benne lehet.

Amennyiben valóban kiszivárogna a képfájl, vagy képfájlok, igyekszünk minél hamarabb beszámolni róla, illetve a benne feltűnő újdonságokról is. Reméljük valóban van rá esély, hogy kipróbálhassuk, még ezt az igen korai verziót is.

Forrás: CentrumWindows
Csevegés (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Phoenix · 5 év
Ha meg nem szivárog ki, akkor meg kell várni az előzetest...
Driver · 5 év
Az még kicsit odébb lesz. Addig szerintem lesz még szivárgás bőven, már ha szerencsések vagyunk. Egyébként túl sok újdonságot ebben még úgysem látnánk, de azért a startmenü kicsit érdekelne.
Lali · 5 év
Driv3r

Idézet

de azért a startmenü kicsit érdekelne.
Osztom a véleményedet, én is szeretném már látni a fejlődésnek indult start menüt hogy milyen is lesz..

martin05

Idézet

Ha meg nem szivárog ki
Eddig mindig szivárgott ki, tesztelhető build, szerintem most sem lesz másképpen!
bercike34 · 5 év
Engem is érdekelne ez az új startmenüs dolog. Jó lenne látni valamicskét belőleSmile
Doki12 · 5 év
Én is kiváncsian várom azt az újra gondolt start menüt, és persze arra is,hogy még milyen új dolog fog érkezni, de azt start menüt nagyon meglessném. WinkSmileThumbs up
TheKornel · 5 év
Engem is érdekelne!
Kori · 5 év
Azért azt illik megemlíteni, hogy a "winmain" ágról származik (Tehát a fő ágról!) az építés, és a teljes Buildszám sem maradhat ki: 6.4.9788.winmain.140704-2025

Driv3r -

Idézet

Egyébként túl sok újdonságot ebben még úgysem látnánk, de azért a startmenü kicsit érdekelne.

Így van, mivel ez ilyenkor természetes, hiszen elég korai változatról van szó, és tippre szerintem még a Milestone 1-et sem értük el. (Windows 8.1 Post-RTM lehet, amíg nem tudunk meg plusz infót.)

A másik dolog, amit én megtudtam, hogy állítólag a Start menü már helyet kapott ebben a Buildben, de ha minden igaz, akkor eléggé bugos, mint ahogy a felhasználói felület is. (Modern)

Idézet

Eddig mindig szivárgott ki, tesztelhető build, szerintem most sem lesz másképpen!

Szerintem nem így lesz, mégpedig ez okból:

Idézet

A friss információkat tehát WZor-nak köszönhetjük, aki a másik híres szivárogtatóval történtek után a háttérbe vonult, hiszen a Microsoft komoly csapást mért rájuk. Olyannyira, hogy állítólag a cég egészen addig ment, hogy már csak külön azonosítóval engedi tesztelni fejlesztés alatt álló termékeit, s ez különösen igaz a kínai munkatársakra, hiszen tudjuk, hogy onnan is rengeteg minden szivárgott a világhálóra.

Elég kicsi az esély a szivárgásra (Képek és infók persze jönnek majd.) jelen pillanatban, de ha mégis, akkor arra a Developer Preview-ig biztos várnunk kell, mivel akkor biztos lazítanak a szigoron az MS-nél. Legalábbis, ma így néz ki a dolog.

Csalók most is vannak, akik hitegetnek, de nem lehet nekik hinni,
mert csak magukra akarják felhívni a figyelmet:
Lali · 5 év
@Kori: - Neked mindenre van válaszod?!
szeemi00 · 5 év
Nekem már az első hírmorzsáknál levő start menü is tetszett

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)75 %
Nagyon jó (2)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

bandi1969, abdulka, mumorec, gyury
  • 5 Vendég
  • 146 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!