Windows Phone - Kiküldésre került a Windows Phone 8.1 és a Cyan frissítés

Pár eszközre már elérhető a Windows Phone 8.1 végleges változata, amelyet mint frissítés, minden 8-as verzióval rendelkező készülék meg fog hamarosan kapni. Első körben leginkább a Nokia Lumia tulajdonosok számíthatnak rá, egy Cyan nevű firmware frissítéssel együtt.

Lumia Cyan

A frissítés a Nokia Lumia 630 és 930-as készülékek esetén már elérhető, sőt időközben megérkezett a 625 és 925-ös Lumiákra is. Ez mindegyik esetében érvényes Magyarországra is, a cikk írásakor, a 625-ös független, Telenoros és Vodafonos változata, illetve 925 esetén a független, T-Mobile és Vodafone változata is elérhető. A további készülékekre való megjelenéséről a Nokia weboldalán tájékozódhatunk. A legtöbb felételezhetően már a végső tesztelés állapotában van.

A telepítéséhez a tájékoztató oldal alapján legalább 1.5 GB szabad helyre van szükség a készüléken, hogy biztosan zökkenőmentesen végbemenjen a frissítés. Ez a beállításokon belül a tárterületnél ellenőrizhető. Azt, hogy elérhető-e a Windows Phone 8.1, a beállításokon belül a telefonfrissítés menüpontban ellenőrizhető.

Egy kis telepítési útmutató:
A telepítése két részből tevődik össze, az első frissítés telepítése után újra frissítéseket fog keresni a telefon, ekkor kerül sor a Windows Phone 8.1 letöltésére. A frissítés telepítéséhez mindenképpen ajánlott a Wi-fi kapcsolat és érdemes lehet az elektromos hálózathoz csatlakoztatni a készüléket, amennyiben a töltöttség nem érni el legalább az 50%-ot.

Miután a frissítés letöltődött lehetőség van az azonnal telepítésre vagy az elhalasztásra. A telepítés időtartama körülbelül 15 és 30 perc közé tevődik. Néhány esetben ez az időtartam jóval tovább is tarthat a telefonon tárolt adatoktól függően. A telepítés során többször újraindulhat a telefon, de ez teljesen normális.

Windows Phone 8.1

A Windows Phone 8.1 számos újdonságot hoz és hiányosságot orvosol a Windows Phone rendszerben. Ilyen a több testre szabhatóságot biztosító kezdőképernyő, vagy a lehetőség arra, hogy memóriakártyára telepítsük alkalmazásainkat. Ezek közül néhány megtekinthető korábbi két hírünkben (Hír 1| Hír 2). Így az elkövetkezendő napokban vagy hetekben, néha érdemes lehet frissítések után keresni.
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vermilion · 6 év
Megvárom a felhasználói visszajelzéseket és annak függvényében lehet hogy befektetek egy lumia 930-ra meglátjuk, mindenesetre egy mobilon azért jobban tetszik a csempe hiszen a telefonhoz sem veszünk egeret ugye!?
PREDATOR · 6 év
Én frissitek rá ha elérhető lesz,köszi a cikket,nagyszerű.
Doki12 · 6 év
Én majd szeptemberben beruházom egy 520-as Lumiára.

Szuper cikk kösz az infót. Smile Thumbs up
Doki12 · 6 év
szemi00 Igen, meg szept- ben lejár hüségidőm így a vártnál is olcsóbban jön ki, már fél éve gondolkodtam, hogy milyen lumiát,aztán mivel ez az egyetlen 4 colos (nekem ez a legideálisabb) és nagyon bejön az a szögletes formaterv, és jó tudni, hogy a legjobb alsó-középkategóriás lumiát tartahatom majd a kezembenGrinThumbs up
Kori · 6 év

Idézet

Pár eszközre már elérhető a Windows Phone 8.1 végleges változata...

Ez még nem az RTM. Smile

Windows Phone 8.1 Build: 8.10.12400.899 (Developer Preview Update)
lh5.ggpht.com/-gZeT171yj6s/U8a6DHhSF9I/AAAAAAAAOno/SR7KuaP_xeg/DeviceShot130500059903305204%25255B14%25255D.jpg

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)85.7 %
Nagyon jó (1)14.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 247 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 19,467 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!