Windows 8 - Újra elérhető az augusztusi frissítés

Végre ismét elérhető a Windows 8.1-hez illetve Windows 8-hoz is kiadott nagyobb méretű frissítőcsomag, ami elsősorban új funkciók hozzáadását célozza meg, nem pedig biztonsági javításként szolgál. Így a frissítés újra elérhető, melyben minden ismert hibát orvosoltak.

Windows 8.1

Körülbelül két hete került sor pár frissítés visszavonására, melyből a legtöbb problémát okozó MS14-045-öt pár napja szintén újra elérhetővé tették. Elsősorban emiatt, pár felhasználó a telepítést követően az tapasztalhatta, hogy a rendszere nem tud elindulni. Ezen hibával összefüggésben, az augusztusi frissítést is visszavonták.

A frissítés most újra elérhető, melyben javításra került az összes ismert hiba, így a Microsoft letöltőközpontjából, vagy Windows Update-ről is beszerezhető, mint választható frissítés. Aki korábban már telepítette és nem is tapasztalt semmilyen hibát, így valószínűleg el sem távolította, kapni fog egy mindössze pár kilobyte-os frissítést. Így nem szükséges a korábbi verziót eltávolítani.

Néhány újdonság amit a frissítés hozott:
  • Precíziós érintőpárna javítások - Három végfelhasználói funkció lett hozzáadva: Érintőpárna letiltása egér csatlakoztatásakor, jobb-klikkes menük engedélyezése, dupla kattintás és húzás.
  • Mirecast távoli kijelzővetítés fogadása - Közvetlen Wi-fi elérésű API-k IHV (independent hardware vendor) és OEM illesztők a 32 bites Windows alkalmazások fejlesztésére, melyek x86-os és x64-es Windows 8.1-en is futnak.
  • Bejelentkezési dialógusok minimalizálása SharePoint Online-ban - Csökkenti a bejelentkezési dialógusok számát, egyesíttet használattal, a SharePoint Online oldalaknál.
A jövőben várhatóan még további hasonló jellegű frissítési csomagokra számíthatunk, melyek kisebb-nagyobb újdonságokat adnak a rendszerhez. Vélhetően ez a Windows 9-el sem lesz másképp, ugyanis a Microsoft igyekszik átállni a folyamatos fejlesztésre.
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vermilion · 7 év
Nálam minden rendbe volt és van is de ma is olvastam itt ott hogy még mindig kék halált okoz egyeseknél mind Win 7 mind Win 8 esetében !!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66.7 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

nyoka, Zoli35, MATRIXHD
  • 8 Vendég
  • 131 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!