Hamarosan érkezhet a Firefox 64 bites verziója

Szerző: Driver
Már nagyon rég számoltunk be utoljára a Firefox 64 bites verziójáról, amiről most végre új hírek érkeztek. A projektet már annak idején abba is akarták hagyni, de szerencsére ez nem így lett. Az új információk szerint, hamarosan érkezhet a stabil kiadás.

Firefox

Erre utal a Mozilla Wiki oldala, ahol lényegében bejelentésre került a 64 bites verzió érkezése. Ezzel pedig, ahogy írják, elsősorban a rivális böngészőkre szeretnének reagálni, hiszen nagy részük már rendelkezik ilyen kiadással. A Google pédául nemrégiben szintén kiadta a Chrome 64 bites verzióját és az Internet Explorer szintén már nagyon régóta 64 bites.

A felméréseik alapján, még egy érv emellett az, hogy a Firefox felhasználók körülbelül pontosan a fele már 64 bites platformú operációs rendszert futtat, így már mindenképp van értelme a 64 bites verzió kiadására és az azokban rejlő lehetőségek kihasználására. Így az elsődleges kitűzések közé kerül egy gyorsabb, stabilabb és biztonságos böngésző kiadása számukra.

A jelenlegi tervek szerint, ez majd a Firefox 37-ben valósulhat meg, mely jövő év március végén érkezhet. Ezek előtt majd megfordul a különböző fejlesztési csatornákon is, mint az Aurora vagy a Béta, így lesz lehetőségünk még jóval a megjelenést megelőzően kipróbálni.

Remélhetőleg ezúttal nem lesz nagy csúszás, amire sajnos sokszor volt már példa. Ez esetben talán másképp alakul, hiszen úgy tűnik ez is lehet majd egy befolyásoló szempont a felhasználók körében, ami jelentősen kihatással lehet a böngésző népszerűségére. Persze 64 bites klón eddig is volt és vélhetően lesz is, a PaleMoon és Waterfox által, de ezt jó lenne, ha elsősorban maga a Mozilla szolgáltatná nekünk.
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheKornel · 7 év
Na ezt már többször is mondogatták...
Thawne27 · 7 év
makarikornel

Idézet

Na ezt már többször is mondogatták...
Hátha, ez úttal így is lesz! Smile Én nagyon várom a 64-bites Firefoxot!
Easley · 7 év
sziasztok google chrome is kéne foglalalkozni legujabb verziójuk lassubb mint ezelöti
Thawne27 · 7 év
Easley

A Google Chrome-nak semmi köze a Mozzila Céghez! (Mivel az a Google-tól származik a Chrome), és ez a cikk a Firefox-ról szól! Egyébként is semmi baja a Chrome-nak semmi baja nincs, legalább is nekem nincs gondom vele a 27-es verzió óta!
Easley · 7 év
sziasztok tudom ninincs köze csak chrome néha inditásnál lassubb de nem mindig
Thawne27 · 7 év
Easley
Akkor tisztítsd ki a CCLaener PRO-val!
foxtrott · 7 év
Lalika...nekem is friss rendszertelepítés után már elsőre diceg döcög a 64 bites chrome, meg is lepődtem rajta de én ezt tapasztaltam
Thawne27 · 7 év
foxtrott

Idézet

nekem is friss rendszertelepítés után már elsőre diceg döcög a 64 bites chrome, meg is lepődtem rajta de én ezt tapasztaltam
Nálam az X64-es Chrome-val apszult nincs gond vele, bár használhatna csak Egy Folyamatot, mint a Firefox
Thawne27 · 7 év
norcsu:Értem, de a Memóriát se kéne nagyon ennie ennyire! Hogy ha megnézek pl: egy kedvenc régebbi rajzfilmemet, ahol van vagy 38 Videó egy oldalon, majdnem az összes RAM-om elszáll, de Firefox-alatt meg nem, érdekes!
Juxtapoz · 7 év
jöhet jöhet
vfts69 · 7 év
Nagyon jó hír , én már nagyon várom a 64 bites verziót !

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)42.9 %
Nagyon jó (3)42.9 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)14.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,610 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!