Windows 8.1 OEM árlista táblagépek részére

Sajnos a Windows 10 árával kapcsolatban még nem sokat mondhatunk a találgatásokon kívül, de talán a holnapi bemutatón már erről is szó eshet. Amit viszont most már tudhatunk, az az, hogy mennyiért kínálja a Windows 8.1-et Redmond, a kis kijelzős gépek számára.

Windows 8

Korábban már hallhattunk arról, hogy olcsóbban juthatnak hozzá a gyártók a Windows 8.1-hez kis kijelzős eszközöknél. Egy dokumentációnak köszönhető az árak kiszivárgása, amely a Microsoft OEM Partner Center oldalára került ki. Ebből megtudható mennyiért vásárolható meg az, az Intel alapú táblagépeken.

Windows 8.1 Bing árak

Az ár pedig elég csekély, legalábbis ami a 9 colos vagy annál kisebb kijelzőjű gépeket illeti, mivel azokért csak 10 dollárt (kb. 4000 Ft-ot), kell fizetniük a gyártóknak. A 10.1 colos, vagy afelett lévőkért már másfélszer többet kérnek, 25 dollárt (kb. 7000 Ft-ot). Mindezek mellet ugyanilyen áron, akár egy éves előfizetésű Office 365-os kiadást is választhatnak, ami eladás szempontjából is nagy pluszt jelenthet.

Mindennek egyetlen feltétele, hogy alapból a rendszeren ne módosítsák a kereső szolgáltatás beállításait, vagyis a Bing legyen az alapértelmezett. Valószínűleg ehhez hasonló árazási politikát a Windows 10-nél is láthatunk majd, bár erre még mérget ne vegyünk, de remélhetőleg még ennél is kedvezményesebb lehetőségeket is kínálnak majd, ami nem csak az OEM-ek, de a vásárlók előnyére is válhat.

Forrás: ZDnet
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vermilion · 6 év
Szerintem ez így korrekt ,az egyik nap volt nálam egy Toshiba Encore tablet Windows 8.1-el és nagyon jó volt nagyon gondolkodok hogy lecserélem az Androidos tabletemet!!
Erről lenne szó.
Driver · 6 év
Jó kis gépnek néz ki, főleg, hogy nem az RT van rajta. Így legalább lehet hagyományos alkalmazásokat is futtatni rajta, persze azon a téren nem kell csodát várni. De ennyiért nem tűnik rossz vételnek.
vermilion · 6 év
Szerintem is jó ,és az Androidhoz képest gyors ,most egy felső kategóriás Samsungom és egy Ipadom van ,a Samsungnál lényegesen jobb és fele annyiba kerül mondjuk az Ipadal nincs gondom meglátjuk várok még pár hónapot addig szerintem lesznek ennél jobbak is!!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 123 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!