Videón a Microsoft Office Touch verziója

Szerző: Driver
Az Office 2016 egy korai előzetese már kiszivárgott, így aki kíváncsi volt már kipróbálhatta azt. Most pedig az ingyenesen használható, a Windows 10-ben alapból megtalálható Office Touch-ról került ki egy videó a WinBeta által, ahol működés közben figyelhető meg az irodai alkalmazás.


Az Office Touch már mint modern alkalmazás lesz megtalálható a Windows 10-es eszközökön, mobilon, illetve hagyományos PC-ken egyaránt. Részei a Word, PowerPoint, Excel és OneNote komponensek lesznek, melynek nem csak a dokumentumok megjelenítésére, de szerkesztésére is képesek. Igaz nem olyan haladó szinten mint a fizetős verzió, de otthoni felhasználóknak, a videó alapján, ez is bőven elég lehet majd.

A WinBeta tapasztalati alapján, az ingyenes irodai alkalmazás elég jól működik több különböző kijelzőméret esetén is, melyet két eléggé eltérő felbontáson, 1280x800-as táblagépen és 2560x1440 felbontású 27"-os gépen is kipróbáltak. A működésük pedig nagyon hasonlít az Office web alkalmazásaihoz, miszerint bizonyos időközönként autómatkósan menti a megnyitott dokumentumokat OneDrive-ra, így gond nélkül hozzáférhetünk azokhoz több eszközön is. De természetesen helyi mentésre is képes, csak alapból preferálja a felhőt.

A használatukhoz egyébén jelenleg szükség van a bejelentkezésre, de talán ez nem nagy ár az ingyenességért. Az Office Touch korai változata hamarosan érkezik majd a Windows 10 frissebb előzeteseiben, pontos időpont egyenlőre még nincs, de könnyen előfordulhat hogy már ebben a hónapban találkozhatunk vele. Reméljük így is lesz...

Forrás: WinBeta
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zolinagy · 7 év
Milyen jól működik a touch verzió egérrel és normál billentyűzettel.... A képek alapján nem igazán látom hogy érintőképernyőre és esetleg képernyőbillentyűzetre lenne optimalizálva.
makossuti · 7 év
Ismét egy semmire sem való kinézet. Touch? Kész röhej.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

napalm
  • 8 Vendég
  • 173 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,470 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!