Mobilon a Project Spartan, asztali verzió a következő előzetesben

A Microsoft rendkívüli tempóban dolgozik egy új böngészőn, melyet mint "Project Spartan" neveznek és ahogy már ismert egy új rendérélési motort kap majd.

Spartan Mobile

A Mobile World Congress-en Redmond bemutatta a webböngésző mobilos változatát, pontosabban annak mobilos felületét, hiszen az univerzális alkalmazás lesz. Ez pedig kicsit változik a Windows Phone-on eddig megszokott Internet Explorer felületétől. Az eddigiekkel ellentétben a navigációs sáv már felülre került, és van vissza, előre illetve frissítés gomb. Amit még prezentáltak az pedig a az olvasó mód működése, amivel megszabadulhatunk az oldalak felesleges elemeitől, csak a tartalmat megtartva és kiemelve.

Szerencsére azonban az asztali felhasználókat sem hagyták információ nélkül, ugyanis kiderült, hogy a következő Windows 10 előzetesben már benne lesz a böngésző korai változata. Azonban, hogy ez utóbbi mikor fog érkezni azt jó lenne tudni, hiszen eredetileg Gabe Aul még február végét tűzte ki annak megjelenéséül, ami már elmúlt. Ezek után pedig nem találgatnánk sokat, így majd jön, amikor jönnie kell.
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DrFantastiK · 6 év
Arrol volt szo, azt igertek mikor kijott a 9926-os hogy majd surubben lessz uj Build !
ehhez kepest masfel honapja semmi ...Cry
hutoczky · 6 év
Az igaz ,de azt nem mondták kiknek.
Lehet tesztelőknek.
cobydick · 6 év
De mondták, hogy az Insider-eknek. Megint megy amúgy a terkó Aul részéről, hogy ő csak azt mondta hogy durván havonta fog jönni új előzetes, és hogy az előző build közt eltelt hosszú idő nem ismétlődik meg. De ha így haladunk, akkor még azt az időt is túllépik. A másik, hogy én idegbajt kapok, ha a sokat látott 10022-es build jön, mert az már lassan egy hónapos. Remélem ha már várunk, tényleg lesz benne Spartan és egy relatíve friss buildet kapunk.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Orol, OldFox
  • 11 Vendég
  • 112 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!