Az Office mobilos változatát is bemutatta a Microsoft

Szerző: Driver
A Windows 10 mint már tudjuk alapból tartalmazhat majd asztalon is egy érintésre alkalmas ingyenes Microsoft Office változatot. A Windows Phone-nak pedig már eddig is része volt egy ilyen csomag, amelyet alaposan át is alakítanak a 10-esben.

Office

Az előadáson leginkább az Outlook és az Excel került a központi szerebe. Az Outlook maga pedig egy sokkal másabb élményt nyújt majd a telefonokon mint eddig, amely leginkább az irodai csomag többi komponensével való jobb integrációnak köszönhető. Ezen kívül pedig többek között még az új naptár erősségeit emelték ki, amely jóval áttekinthetőbb lett, és szintén szorosabban működik együtt az irodai alkalmazással.

Ami pedig a Microsoft Excel-t illeti, nem csak a megjelenésében fog jól mutatni, hanem igyekeznek azt működésileg is használhatóvá tenni. Hiszen telefonon a táblázatkezelés nem éppen az egyszerű dolgok közé tartozik, már csak a sok apró cella miatt sem. Ebben segítséget nyújt majd a "Snap" funkció és az intelligens görgetés.

Lehetőség lesz egyébként a szalag menüről egy alternatív felületre való átváltás is, amelyet paletta módnak neveznek. Egyébként mindez majd minden eszközön jól fog megjelenni, mivel a felület annak megfelelően fog méreteződni.

Ezen kívül teljesen új dolog lesz még az "Insights" és a "Tell Me" funkció. Előbbivel szavakat vagy kifejezéseket kereshetünk az interneten az Office segítségével, melyekre szükségünk lehet. Az utóbbi pedig már korábbi Office 2016-os információinkból, illetve az asztali Modern Office alkalmazásból is ismerős lehet, hiszen ennek segítségével gyorsan megkereshetjük és elérhetjük a különböző funkciókat.

Az új áttervezett irodai alkalmazásról a Windows 10 jövőbeli mobilos verzióiban majd biztosan találkozhatunk, amely úgy tűnik jóval többet lesz képes nyújtani elődjénél. Meglátjuk, hogy ez mennyire fogja megkönnyíteni annak használatát.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 14 Vendég
  • 149 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,468 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!