Képernyőképeken és videón a Project Spartan

A Project Spartan egyre inkább kezd összeállni egy már használható formába, erre utal az is, hogy egyre inkább szivárognak ki a tartalmak a böngészőről. A héten pedig több képernyőkép és egy videó is napvilágot látott.


A videót a WinBeta készítette, amelyben bemutatja a böngészőbe integrált személyi asszisztens, Cortana előnyeit. Ezek alapján képes a weboldalakról számos hasznos információt megjeleníteni, például egy étterem esetén annak helyét, nyitva tartását, foglalásokat, vagy éppen a kritikákat. Képes ugyanakkor kifejezések és helyekre való rákeresésre, ahol hasonló módon a leghasznosabb információkat jeleníti meg azzal kapcsolatban. Ilyen szempontból a címsor is hasznos lesz, ahol akár egy egyszerű szót begépelve megkaphatjuk a szükséges információt.

Spartan
Kattints a képre a továbbiak megtekintéséhez

A képek forrása pedig az orosz MSWin.me volt, akik szintén kifejezetten jó minőségű képeken vezettek végig a felületen. Így látható néhány menü és beállítás, vagy, hogy hogyan néz ki nagyon sok megnyitott lap mellet a böngésző. Ezek alapján a beállítások például eléggé hasonlítani fognak a Chrome által is nyújtott lehetőségekre.

A Project Spartan-t a következő Windows 10-es előzetesben már kipróbálhatjuk majd, amelynek már hamarosan érkeznie kell. Ugyanakkor még ez a változat még közel sem lesz annyira teljes, mint majd a végleges verzió.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (2)66.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Andorka Alex
  • 13 Vendég
  • 109 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!