Letölthető a Microsoft Office 2016 előzetese OS X-re

Szerző: Driver
Az elmúlt napokban került bejelentésre a Microsoft Office 2016 Preview Mac-es változata, amelyet nyilvánosan is letölthetővé tettek. Éppen ideje egy új verziónak, hiszen a legutóbbi még 2011-ben jelent meg, amely óta már elmúlt pár év és pár kiadott rendszer.

Office 2016 Word

Az új 2016-os Office-ban frissítésre került a Word, PowerPoint, Excel, Outlook és OneNote, nem csak funkcióban de megjelenésileg is. Az új felület sokkal jobban beleillik és belesimul az OS X 10.10-zel frissített megjelenésbe, amely a korábbi 2011-es verzióról már nagyon nem volt elmondható. Az irodai csomag egyébként már a retina kijelzőket is teljes mértékeben támogatja.

Ahogy általában, ez az előzetes is teljesen ingyenesen próbálható ki, de csak a legújabb 10.10-zes OS X-en. Az előzetes lévén természeten jár egy visszajelzésekre szolgáló alkalmazás is, ami hasznunkra lehet, ha valamilyen problémába ütközünk.

A telepítő egyenlőre csak angol nyelven érhető el, mérete pedig elég nagy lett, körülbelül 2,5 GB-ot kell letölteni, a telepítés után pedig nagyjából 6 GB helyet foglal majd el. Így akinek nem lenne túl sok szabad helye és szeretné kipróbálni, az mindenképp számoljon ezzel.

Microsoft Office 2016 for Mac Preview letöltése
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gabika93 · 7 év
Szerintetek mikor fog a windows-ra is ki jönni a béta verzió?
gabesz1 · 7 év
Szerintem sokan várják már Windowsra is, de én az eddigi tapasztalatok alapján, megint egy Góliátra számítok, a méretét tekintve, és majd a hozzá érkező frissítésekről nem is beszélve!
Nem vagyok Office ellenes, de szerintem a Libre Office egy átlag felhasználónak elég, töredéke a telepítési mérete, és szinte ugyan azt tudja.Smile
Bár sokan majd más véleményen lesznek, így lehet, hogy ki ezt, ki azt használja..Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,610 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!