Project Spartan - Még tovább kell várnunk az első előzetesre

Bár korábban még a Microsoft azt mondta, hogy a következő Windows 10 előzetesben már megtalálható lesz az új böngésző, most az új előzetes megjött, de a Spartan mégsem. Ennek okáról viszont legalább sikerült némi információt megtudni.


A Neowin Gabe Aul-t kérdezte erről, aki elmondta, hogy nagyjából ugyan az a helyzet a böngésző fejlesztésével is, mint ami a Windows 10-nél akadályozta frissebb kiadás megjelenését, azaz még nem áll teljesen készen a nyilvános kiadásra. Így ennek sem határozható meg pontosan az elkészülése, és még mindig van pár feladat amit szeretnének ez előtt elvégezni.

Ugyanakkor nem hagyták teljesen újdonság nélkül az Insidereket, mivel az Internet Explorerbe már frissítették az új megjelenítési motort. Ez alapból nincs mindig bekapcsolva, így aki ki szeretné abban kipróbálni, az a következőképp teheti meg:
  • A címsorba írjuk be a következőt: about:flags
  • Ezt követően az "Enable Experimental Web Platform Features"-nél "Enabled" értékre kell azt állítani.
  • Indítsuk újra a böngészőt.

Így a Spartan első publikus előzetese nagy valószínűséggel majd csak a következő Windows 10 előzetesben válik elérhetővé. Bár egy hajszálnyi esély még arra lehet, hogy időközben az áruházon keresztül tegyék majd elérhetővé. A böngésző végleges változata majd a Windows 10-el együtt érkezik, mint az új alapértelmezett böngésző.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vermilion · 6 év
Nagyon remélem hogy jobb lesz mint az elődje,és nem csak gyors lesz de igazán használható is .
De ez a felület!
Minimalista design?!?! Fekete alapon fehér vonalak? Ez design?
Tudom hogy nem a külső a mérvadó de akkor is!?
Igazából nem hittem, hogy a W8-nál van lejjebb, de úgy fest, hogy azért csak összehozta az MS. Én pont azt vártam a W10-től, hogy kicsit kulturáltabb lesz a grafikai megjelenítése, de jelenleg nem épp erre halad a dolog.
A W10 fejlesztői előzetes is elég rusnya, ez még borzasztóbb.

Inkább azt mutathatnák meg, hogy mennyire szabvány kompatibilis, mennyire gyors és mennyire testreszabható . Mindenesetre kíváncsi vagyok rá, hogy ki tudnak-e belelő húzni valamit, vagy csak egy "Internet Explorer - Spartan"-t kapunk
cobydick · 6 év
Hát Vermilion, nagyon nem vagyunk egy véleményen ezzel a W10-zel kapcsolatban. Grin Nekem a Spartan dizájnja nagyon beadja. Egyszerű, tiszta. Lényeges funkciók szem előtt, egyértelműen beazonosítható egyszerű ikonokkal. Én már nagyon várom, hogy végre tesztelhessük... Egyelőre ami teszteket láttam, javarészt ver minden konkurens böngészőt. De nyilván a végkifejlet a lényeg, de örülnék, ha válthatnék rá a Rókáról, mert a Chrome meg nekem nagyon nem jött be.
cinematrix · 6 év
Nekem az IE 11-el se volt bajom sose,a firefoxról inkább nem nyilatkozok,chrome elmegy de nem nekem való.Biztonság téren meg hagyjuk a többi böngészőt,mert elhullik mind.Pfft
szeemi00 · 6 év
Legalább ez a minimalista design nem vonja el a figyelmet a tartalomról

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

melyon
  • 9 Vendég
  • 103 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!