Windows 10 Mobile frissített kezdőképernyő (Build 10070)

Több képernyőkép is elkezdett megjelenni az interneten a Windows 10 Mobil egy a jelenlegi előzetesnél frissebb verziójáról, amely a Build 10070. Ezek közül a legérdekesebb az, amely a kezdőképernyőről készült, mivel annak elrendezése minimálisan, de változott.


A képernyőképen egyrészt láthatóak az áttetsző csempék, illetve a már ténylegesen háttérben megtalálható háttérkép. Ezek mind új opciók a testre szabásban, a Windows Phone 8.1-ben megismert lehetőségek mellet. Ami igazi újdonságnak számít ezen a képen az a csempék közötti távolság, mely jóval szorosabb a korábbinál, így egy extra csempesor is elfér ebben az esetben.

Ha minden igaz, ez az elrendezési forma is egy személyre szabási lehetőség lesz a korábbihoz képest, amely egyes eszközök esetén már alapértelmezett beállítás lehet majd. Ebben az esetben a Windows 10 egy Samsung ATIV S-en futott, ami viszont a beszámolók szerint nem túl stabil és hibamentes, ezért lehetséges, hogy nem ez a rendszer lesz majd a következő nyilvános előzetes, hacsak ki nem javítják.

A napokon belül megrendezésre kerülő Build konferencián ugyanis a Windows 10 Mobil előzeteséről is több dolog derülhet ki, és persze egy új előzetes kiadása is nagyon valószínű. Éppen ezért van esély arra, hogy ezt, vagy egy ennél akár frissebb, de remélhetőleg mindenképp stabilabb kiadást mind kipróbálhatunk majd.

Forrás: WindowsMania.pl
Csevegés (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 4 év
Alakul a testreszabhatóság, reméljük folytatják. Smile
Doki12 · 4 év
Ez sem rossz ötlet, már ha megvalósul.. Smile
i1.wp.com/winmagazin.hu/wp-content/uploads/2015/04/YMXD787_thumb-620x356.jpg
syxxy · 4 év
Jo lesz

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Topy-ka
  • 6 Vendég
  • 69 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!