Letölthető a Microsoft Office 2016 nyilvános előzetese

A Microsoft Chicago-ban tartott Ignite rendezvényén került bejelentésre a Microsoft Office 2016 nyilvánosan kipróbálható előzetes változata. Hasonlóan akár csak a Windows 10-el, most úgy jártak el az irodai csomaggal is, azaz az ingyenesen kipróbálható és a visszajelzéseknek legalább akkora a jelentősége.


Az új Microsoft Office erősen a korábbi 2013-as verzióra építkezik, de mint mindig most is akadnak újdonságok. A legjelentősebb látható újdonságok között a felhasználói felület átszabása van, amely színesebb és még érintés barátabb lett, a megszokott beviteli eszközöket sem hanyagolva.

De akad még továbbfejlesztett felhő integráció, egyidejűleg több felhasználó általi szerkesztési lehetőség, "Tell Me" kereső a funkciók megtalálásához, illetve az adatok analizálása is gyorsabb lett. A vállalatok terén pedig továbbfejlesztett biztonsági és hálózati funkciók is találhatóak.

Az irodai csomag előzetese így már bárki számára feltelepíthető, aki Windows 7-et, vagy annál frissebb rendszert használ. Ahogy korábban úgy most is van külön 64 bites változat, ráadásul az előzetes ha nem is 100%-osan, de a magyar nyelvet is támogatja. Jó tesztelést kívánunk, a tapasztalatokat pedig nyugodtan osszátok meg a hozzászólásoknál.

Microsoft Office 2016 Public Preview 32 bit:
Letöltés

Microsoft Office 2016 Public Preview 64 bit:
Letöltés

Termékkulcs:
NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adam · 6 év
Király, már rakom is fel Smile Az Outlook-ot nem lehet megnyitni :/
PethoAttila · 6 év
feltelepítettem, nagyon tetszik, jóval gyorsabban dolgozik, mint a 2013. Win10-zel ez nagyon jó lesz. Smile
Nagyon sajnálom viszont, hogy az office 2016 nem jön ki a win10-zel együtt. Sad Nagyon király lenne, ha az új office-szal indíthatnánk a 10-es használatát. Sad Sad
Ricsi99 · 6 év
Pöpec lett,csak a tény,hogy nem a Win10-el együtt jön,elszomorít! :/ Sad
xab · 6 év
Nekem megy az Outlook (w10-en). Pozitív hogy felkínálja az alapértelmezett fájltípus kiválasztását Office Open XML és OpenDocument között. Modernizálták a sablonokat is.
Taylor74 · 6 év
Word Preview-t használom, ami benne van nekem elég bár remélem benne is marad, mert szerintem az hogy 2 vagy 3 hasábot akarok létrehozni nem kellene hogy extra (azaz előfizetéshez kötött) ficsőr legyen!

Szóval van egy kérdésem: Miben különbözik ez az asztali Office 2016 és az universal app-os Preview kiadások? Hova szeretné pozicionálni őket az MS? Nem szeretnék tolakodó lenni, de egy cikket ez is megérne.
Attila · 6 év
Szia driv3! Nem indul el a Offce 2016 -64 bit letöltés....
Nincs másik linked?

Köszi
Attila · 6 év
Szia driv3!
Végre teleShockedpittem de magyar nyelvi csomag nincs benne...Smile
geo59 · 6 év
Szerintem megy a letöltés csak türelmi zóna és csinálja a dolgát.mivel egy kis fájlt tölt le , és azzal csinálja amit kell. Nekem engedte a magyart .ÜDV: Wink
Gabika93 · 6 év
Nekem még az office 2013-at használom, de ahogy ki jön véglegesnek az office 2016 akkor fogom le váltani!
Mesant · 6 év
Tapasztalatom szerint, a pakk részét képező Outlook alapértelmezettnek állította be magát, tehát a Windows Mail-t nem engedte működtetni.

Viszont úgy láttam, hogy a Mail-ben lévő automatizmus sokkal simábban kezeli a fiókokat, míg az Outlook válogatós, előbb tesztel, viszont hiába állít be fiókot kézzel az ember, nem tetszik neki.... A digikabel.hu-s emailekkel nem igazán lehet az Outlookban zöldágra vergődni. Remélhetően még javítani fognak rajta.
geo59 · 6 év
azután érdeklődőm , hogy meddig használható az OFFICE 2016-os. mert nálam nem engedi aktiválni magát 10159 build -os Windows-ra.
várom a tippeket.Sad

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (2)66.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

ZakRob, prazzi
  • 11 Vendég
  • 119 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!