Megérkezett az Androidos Microsoft Office mobiltelefonos kiadása

Tegnap került bejelentésre, hogy az Office Android telefonokra szánt változata teljesen végleges állapotba került és így nyílt széleskörű elérhetősége is lehetségessé vált. Az irodai csomag így a Google Play áruházon keresztül már letölthető, korábbi verziót használók számára pedig frissíthető.


Még valahogy januárban került kiadásra az első mobiltelefonokra szánt Androidos Microsoft Office, körülbelül egy időben amikor a táblagépes verzióból kiadásra került a stabil változat. Most eljött az idő, hogy a mobilos változat is elkészüljön, így már az is kilépett a béta állapotból.

A Microsoft közleménye alapján, a következő főbb erényekkel büszkélkedhet a szoftver:
  • Olvasás és szerkesztés út közben: A dokumentumok utazás közben nem csak újranézhetőek, vagy olvashatóak, de lehetőség nyílik arra is hogy pontosítsuk javítsunk azokon, szerkesztés segítségével telefonunkon.
  • Előadások: A PowerPoint Androidos változatának segítségével vezeték nélküli kapcsolattal lehetőség nyílik diáink kivetítésére a nagy képernyőn. Itt akár egy asztali rendszernél, az animációk és effektek az elvár módon jelennek meg.
  • Dokumentumok gyors elérése: A dokumentumaink gyorsan elérhetőek a telefonunk használatával is. Mindezt nem csak a OneDrive, de a Dropboy, illetve Google Drive, vagy Box-on tárol fájljaink esetén is megtehetjük.
  • Könnyen beszerezhető: Már több mint 30 globális partnerrel sikerült megegyezni, hogy több eszköz esetén alapértelmezetten kínálják majd a Microsoft Office-t, ilyen a Samsung, Sony, LG és így tovább. Ezen eszközök az év későbbi felétől fogják majd tartalmazni az irodai csomagot.

A Word, Excel és PowerPoint friss változatai a Google Play áruházában már elérhető, valamint hamarosan egyéb gyártó saját áruházán keresztül is elérhető lesz. Az irodai szoftvercsomag végleges változata ahogy eddig is, a továbbiakban is ingyenesen használható bárki számára.
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tomburger · 6 év
Nevetséges, hogy előbb készüljön el Androidra, mint Windows Phone-ra! Pfft Értem én, hogy fog jönni Win10-re, na de akkor is, ne nevettessenek már Shocked
Victoryus · 6 év
Nézd úgy, hogy az Androidosok a teszterek, így még tudnak finomítgatni a Windowsos verzión
vermilion · 6 év
Ez mindent tud mint a "nagyok"?

Nem, de én nem is örülnék, ha egy sokgigás Office suite kerülne a telefonomra.

Ugyanez vonatkozik a többi touch-os Office-ra is, Windows platformon is. Viszont ahogy észrevettem, hétköznapi igényekre bőven megfelel, még desktopon is.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

melyon, vksklabor, Valentin50
  • 10 Vendég
  • 103 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,988 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!