Office 2016 - Kiszivárgott a megjelenési dátum?

Szerző: Driver
A még az idén mindenképpen az év vége előtt érkező Microsoft Office 2016 asztali Windowsos kiadásáról most egy elég érdekes feljegyzés szivárgott ki. Mindezek szerint, ahogy azt általában lenni szokott valóba ősszel, méghozzá már szeptemberben kiadásra kerülhet a végleges változat.


A jegyzet pontos napot is megnevez, melyben konkrétan kimondja, hogy szeptember 22-én fogják kiadni az Office 2016-ot. Mindezek mellet persze megjegyzik továbbá, hogy frissült szinte minden komponense, tehát a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Visio és Publisher, valamint a Skype for Business-el is bővül. Ez utóbbi a későbbiekben is kap majd fejlesztéseket.


Ahogy a dokumentum további részéből is kiderült, és az azt közzétevő WinFuture is megjegyzi, ezt eredetileg a Microsoft forgalmazóinak tehették közzé, hogy minél többet megtudhassanak az új irodai csomagról. Ennek ellenére természetesen nem biztos, hogy mindez hiteles is, de jelenlegi helyzetben, további információ hiányában annak tűnik.

Persze amennyiben valóban szeptember 22-én jön ki a csomag, valószínűleg hamarosan egy hivatalos bejelentés is érkezhet, hiszen már kevesebb mint egy hónapra vagyunk a kitűzött dátumtól. Azt már tudni lehet, hogy az Office 2016 túl sok jelentős változást nem fog hozni az előző verzióhoz képest, azonban pár apróbb hasznos újítást igen, mint például a "Tell me" keresőt, amellyel könnyen megtalálhatóakká válnak a különféle funkciók.

Képek forrása: Wikipédia | WinFuture
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila · 6 év
Köszi én már várom.Smile
figaro72 · 6 év
Én is, csak az a kérdés lesz -e rá törés?!!
Thawne27 · 6 év
Mindig lesz hozzá aktiválás, az első tuti a KMS lesz..
WindowsFan · 6 év
Van még arra esély, hogy megváltozzanak az ikonok az Office 2016-ban?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Kori
  • 10 Vendég
  • 158 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,469 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!