Hivatalos: Szeptember 22-én érkezik a Microsoft Office 2016

Szerző: Driver
Azoknak akik rendszeresen olvassák cikkeinket, valószínűleg nem okozott nagy meglepetést, hogy szeptember 22-én érkezik az új irodai csomag. Még augusztus végén kiszivárgott dokumentumok ugyanis erről a dátumról árulkodtak, most pedig ezt a Microsoft hivatalosan is megerősítette.


Így tehát szeptember 22-étől már elérhető lesz az Office 2016 széleskörűen, így valószínűleg a magyar változat is. Az új Office 2016 túl sok jelentős újítást azonban nem hoz. Több apró a motorház alatti változás biztos lesz, emellett kap egy színes és egy sötét témát. Valamint egy hasznos keresőt (Tell me), ahol gyorsan megtalálhatóak a különféle funkciók.

Az Office 365 előfizetők természetesen ingyenesen frissíthetnek majd a legújabb verziójú Office alkalmazásokra, valószínűleg szintén szeptember 22-től. Az Office 2016-al rendelkezőknek azonban fizetni kell majd a frissítésért, azonban jóval kedvezményesebben juttatnak hozzá, ha frissítési licencet vásárolnak. Az Office 2016 Volume, azaz mennyiségi licencelésű változata csak később, október 1-étől kezdődően válik majd elérhetővé.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila · 6 év
Sziasztok! Nekem Microsoft Office 2013 Professional irodacsomagom van.Jogtiszta. Szerintetek lehet frissiteni Office 2016 ra?Ingyenesen?

Köszi.
Smile
Victoryus · 6 év
Sajnos nem. Ingyen biztos nem.
dlaczko · 6 év
Kezd kicsit rohadtul tördezett lenni ez az office téma. Ha valamiből, akkor az Office-ból teljesen felesleges majdnem éves szinten új verziót kiadni... 2010 óta nagy érdemi változás nem történt, legalábbis olyan amit ne lehetett volna a 2010-be bele pakolni utólag.
geo59 · 6 év
én jelenleg egy Microsoft Office 2016-os progit használok . Ha jól tudom ez egy próba verzió ami lassan lejár ideje. Ezt lehetett elviekben aOffice 2013-ra instalálni és magyar nyelvű.Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 148 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,468 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!