Windows RT-n is visszatért a Start menü

Bár sokak számára már biztos elfeledettnek számít a Windows RT, azért még akiknek ilyen rendszerrel rendelkező gépük van biztos nem örülnének ha feledésbe merülnének. A Microsoft már korábban bejelentette, hogy nem hagyja cserben ezeket a felhasználókat és egy frissítésben elhozza nekik a Start menüt. Ezt pedig most meg is történt.


Az Update 3-ként is nevezet frissítés így lehetőséget biztosít arra, hogy a Windows RT (8.1) felhasználók a Start menüt használják a kezdőképernyő helyett, emellett némi újításokat kapott a zárolási képernyő is. Az így visszakapott start menü azonban nem teljesen olyan mint amit a Windows 10-ben használhatunk, mivel lényegében a korábbi előzetesekét kapta meg. Ennek ellenére az közel annyira jól használható. Magán a rendszeren mindezeken túl nem igen fedezhető fel változás, a korábbi Build szám (9600) sem fog megváltozni.

A Surface RT, Surface 2, vagy például Nokia Lumia 2520 tulajdonosok így már elérhetik a frissítést a Windows Update segítségével. Bár azt nem tudni, hogy ez lehetett-e az utolsó jelentős frissítés a Windows RT-hez, ugyanakkor megvan rá az esély. Persze ennek ellenére egyenlőre nincs nagy aggódni valójuk a támogatást illetően, hiszen akár a Windows 8.1 esetén, úgy az RT (8.1)-nél is 2023. október 1-ig még biztosan kapnak majd frissítéseket.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 6 év
A KB3033055-ös frissítés telepítése után válik elérhetővé. Smile


Üdv Kori
sullerj · 6 év
vajon EDGE lesz RT-re? Korábban talán ezt is írták.
BiP · 6 év
Nem ájultam el tőle. A semminél egy hangyányival jobb, de mégis jobban örültem volna, ha bármilyen formában, de engedélyezik a W10 Mobile telepítését. Sokkal használhatóbb és gyorsabb lenne, mint az RT rendszer.

Admin: Köszönöm, javítva.
Stone · 6 év
Ez csak az angol nyelvű Win.re érvényes?

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

toni76
  • 8 Vendég
  • 137 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!