Letölthető az iOS 9.0.1 és iOS 9.1 Beta 2

Szerző: Driver
Egy hete jelent meg az iOS 9 végleges változata, a tegnap esti órákban pedig rögtön jött is az első javítás a rendszerhez. Az iOS 9.0.1, több apró, a felhasználók által tapasztalt hibát javít, szerencsére azonban semmi igazán súlyos nincs ezek között.

iOS 9.0.1 főbb javításai

  • Kijavít egy hibát, amely miatt a frissítés után a felhasználók nem tudták befejezni a beállítási asszisztenst
  • Kijavít egy hibát, amely miatt néha a jelzések és időzítők nem voltak lejátszva
  • Kijavít egy hibát a Safariban és Fotókban, amely miatt a szüneteltetett videó megállított képe torzan jelenhetett meg
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a profillal beállított egyéni APN-t használó felhasználóknál megszakadhat az adatkapcsolat

iOS 9.1 Beta 2

Az iOS 9.0.1-el egyúttal új béta verzió is érkezett, értelemszerűen korábbi 9.1 Beta 1 után, a Beta 2. Azonban túl sok jelentős változást nem hozott. Az iOS 9.1 legfőbb újításai között a már korábban említett új "emoji "-k, illetve az iPad Pro támogatása is benne lesz. Ebben a verzióban mindösszesen ez egy olyan lehetőséggel bővült, amellyel a Messages beállításaiban lehetőséget ad a kapcsolataink képeinek kikapcsolására.


A Beta 2 frissítésként már letölthető, amennyiben a Béta program részesei vagyunk, ha nem, itt lehet jelentkezni. Az iOS 9.1 végleges változatának megjelenési idejét jelenleg leginkább novemberre lehet tenni. Bár ez nem egy hivatalos dátum, de az iPad Pro kiadása miatt igen valószínű, hogy ekkor, azzal együtt fogják majd közzétenni.

Forrás: MacRumors
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,610 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!