B.Ú.É.K. 2016 - Boldog új évek kívánunk!

Ismét elrepült egy év, furcsa belegondolni, hogy már nyakunkon 2016, holott még nem rég volt 2015 szilvesztere. Gyorsan elrepült 2015, pedig egyáltalán nem volt eseménytelen vagy éppen unalmas. Mindezen idő alatt érdekes visszanézni azt, hogy mi is történt.


Egy kis visszatekintés

Oldalunk szemszögéből az év egyik legnagyobb eseménye mindenképpen a Windows 10 megjelenése volt, de a fejlesztés végigkövetése sem volt kisebb horderejű. Csak januártól nézve oldalunkon 2015-ben több mint 200 hír jelent meg a rendszerrel kapcsolatban, ami még számomra is meglepő mennyiség. De köszönhető ez annak is, hogy minden előzetesről, vagy kiszivárgott rendszerről beszámoltunk, függetlenül, hogy asztali vagy mobil kiadás volt.

Ugyan a Windowsos hírek a legnépszerűbbek, az oldal gyökereihez híven nem csak ezzel hivatott foglalkozni, hanem minden népszerűbb rendszerrel. Így volt szó a szintén várva várt iOS 9-ről, illetve a már azzal érkező új hardverekről, az iPhone 6, 6s, iPad Pro és mini 4-ről. De a Droidosok sem maradtak újdonságok nélkül, hiszen hasonlóképp az Android 6.0 Marshmallow és azzal felvonultatott új eszközökről is volt szó bőven.

A jövőről

2016-ban is mindenképpen próbálunk majd beszámolni minden fontosabb eseményről, ahogy azt eddig is tettük. Mindezen túl igyekszünk majd egyéb területeken is továbbfejlődni, több érdekesebb cikkel szolgálni és itt-ott az oldalon is fejleszteni. Utóbbi esetén egy nagyobb változás majd be is fog következni, mivel végre valahára megérkezni látszik oldalunk alapjául szolgáló rendszer nagyobb frissítése (PHP-Fusion 9).

A VIP szerverünk szintén tovább folytatja működését, amelyben a jövőben mindenképpen szeretnénk valamilyen előrelépést hozni. Így tehát további energiát fektetünk a fejlesztésébe, vagy esetlegesen megpróbálunk valamilyen jobban működő megoldással előállni. Kori minden bizonnyal a továbbiakban is elhalmoz minket a jobbnál jobb integrált kiadásokkal és különlegességekkel is (mint pl. a Windows 10 LTSB).

Köszönet

Végül pedig szeretném megköszönni mindenkinek aki bármilyen módon segítette az oldal működését. Bár mindösszesen "csak" közel 9000 tagunk van, jól esik, hogy mégis sokan látogatnak és olvasnak minket. Nekik is és tagjainknak is köszönjük a hozzájárulást.

Nagyon köszönjük azoknak akik támogatásukkal hozzátárultak működésünkhöz, amellyel szintén segítették az oldal jövőjét. Végezetül pedig külön hatalmas köszönet jár az oldal staff-jának, és mindazoknak akik idejüket nem sajnálva segédkeznek munkájukkal. Nem lehetünk elég hálásak és reméljük, hogy jó szokásukat, a következő évben is megőrzik.

Békés, boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Hozzászólások megtekintése (eddig 20 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 · 5 év
Először is szeretném megköszönni,hogy e remek oldal tagja lehetek és köszönök minden segítséget amit az oldaltól és tagjaitól mindig megkaptam!!! Ezúton szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánni,erőben egészségben!!!Smile
Thawne27 · 5 év
MINDENKINEK, SOK BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!!!
Pókipszi · 5 év
B.Ú.É.K. mindenkinek !!!Valóban ez egy nagyon hasznos oldal. Azon felül hogy cikkek, letöltések állnak rendelkezésre, talán még jelentősebb az hogy a tagok is segítik egymást ki-ki tapasztalata, tudása mértékében. Szerintem egy fórum lényege ez lenne. Tájékoztassuk és segítsük egymást. Sajnos sok fórumon látni olyat hogy a tapasztalatlanabb, tájékozatlanabb felhasználók, ha segítséget kérnek, vagy másként látnak, tudnak valamit akkor azon nem segíteni próbálnak, hanem kigúnyolják lenézik az illetőt. Örülök hogy itt ez nem jellemző, és a tagok igyekeznek egymást segíteni. Csak így tovább. Üdv. mindenkinek és B.Ú.É.K. még egyszer.
hokiloki · 5 év
én is boldog ujj évet kívánok....
AttisX · 5 év
BUÉK
RichAndrasi99 · 5 év
Boldog új évet mindenkinek! Smile
karicsek · 5 év
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Csabi1984 · 5 év
Boldog Új Évet Kívánok!
bandi1969 · 5 év
Boldog Új Évet Kívánok! És szeretném megköszönni,hogy e remek oldal tagja lehetek !
Fodor · 5 év
Boldog újévet kívánok
NetOwner · 5 év
B.U.É.K.
Terranova · 5 év
Kívánom, hogy a 2016-os esztendő is legalább olyan sikeres legyen, mint az előzőek voltak!
Tartalomban, összetartásban, segítőkészségben, sikerekben, barátságban, szeretetben gazdag újesztendőt kívánok! Smile
Kerekespipu · 5 év
BÚÉK!
tomburger · 5 év
B.Ú.É.K. Csak így tovább! Wink
figaro72 · 5 év
Boldog új évet kívánok!!!
sardna11 · 5 év
BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK,és sokat tanultam az OPREND-oldalain,köszönet,mindenkinek.
Attila · 5 év
Boldog Új Évet kivánok!Smile
Csaodarwin · 5 év
B.Ú.É.K.
Juxtapoz · 5 év
BUEK minden kedves oprend használónak Smile
hutoczky · 5 év
MINDENKINEK, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!!!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (7)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 10 Vendég
  • 137 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!