Megszűnik a Windows 8.0 terméktámogatása

A mai napon utolsó javításait kapja majd meg a Windows 8 is, fontos hogy itt a 2012. októberében megjelent verzióról van szó, a Windows 8.1 a továbbiakban is még éveken át támogatott marad. Így aki még a 8.0-ás verziót futtatja és szeretne biztonsági javításokat kapni, nincs más lehetősége, frissítenie kell.


Nem szokatlan történés mindez, hiszen például a Windows 7 esetén is a szervizcsomag nélküli verzió támogatását már évekkel ezelőtt elhagyta a Microsoft és csak az SP1 maradt támogatott. Ebben az esetben is lényegében teljesen ugyan ez történik, ugyanis a Windows 8 szervizcsomagjának a Windows 8.1 tekinthető, így tehát mostantól csak az lesz a továbbiakban támogatott.

Aggodalomra azonban nincs ok, a Windows 8-as felhasználóknak ugyanis két lehetőségük is van, ha nem szeretnének támogatás nélkül maradni. Az egyik kézenfekvő döntés ha telepítik a Windows 8.1-es frissítést, ugyanis azzal máris egy 2023. januárjáig támogatott rendszert kapnak. A másik szintúgy teljesen ingyenes megoldás pedig a Windows 10-re való váltás is lehet, amellyel egyébként több mint két extra évet, vagyis jelen pillanatban 2025. októberéig kiterjedő terméktámogatást kapnának.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC · 5 év
Hála az Istennek !
makossuti · 5 év
Van harmadik opció is! Váltás Linux -ra! Windows 8.1 -ben már erösen korlátozzák a MAC szám cserét. Lassan semmihez sem lesz jogod, csak amit ők engednek. Nem kérek Windowsot. Mindörökké LINUX !

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 117 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!