iOS 9.3, OS X 10.11.4, watchOS 2.2 és tvOS 9.2 Beta 4

Szerző: Driver
Tegnap jelent meg a legfrissebb, negyedik adag béta az Apple operációs rendszereiből, így nyilvánosan is kipróbálható lett a legújabb iOS 9.3, OS X 10.11.4, watchOS 2.2 és tvOS 9.2. Ezen verziók is leginkább már csak a hibajavításokra koncentrálnak, mindössze csak apróbb változások figyelhetőek meg.


iOS 9.3

Talán az iOS 9.3 az a mely a legtöbb újdonságot hozza majd, ilyen például a Night Shift, vagy éjjeli mód, amivel nem csak a színek de a kijelző színmélysége is változik, ezzel a szemet és a könnyebb elalvást is segítve.


Végre Touch ID-vel is jelszavazhatóvá válnak majd a Notes alkalmazásban készített jegyzeteink, így azokhoz csak mi, vagy az arra jogosultak férhetnek hozzá. Okosodik még a 3D Touch is néhány további beépített alkalmazás esetén, amelyek eddig nem támogatták azt teljesen.

De az iBook is képes lesz PDF és egyéb elemek szinkronizálására az iCloud segítésével, illetve a CarPlay alkalmazás is kap majd Apple Music és Apple Maps-ból származó funkciókat. Továbbá a watchOS 2.2-vel együttműködve majd több Apple Watch csatlakoztatására, és azok közötti automatikus váltásra is lesz lehetőség.

Ebben a verzióban az egyetlen megfigyelhető változás a vezérlóközpontban található meg, ahol az említett Night Switch ikonja változott. Továbbá úgy tűnik, hogy a dátum hiba is javításra került ebben a bétában, azonban stabil kiadásban még továbbra sem érzékezett ilyen frissítés.

OS X 10.11.4 El Capitan

Az asztali OS X 10.11.4 esetén túl sok jelentős újdonság nem lesz várható, ezúttal inkább csak a hibajavításokra koncentrálnak. Hasonlóan mint iOS 9.3-ban a jegyzetek itt is jelszavazhatóak lesznek, illetve az Üzenetek alkalmazásban a Live Photo támogatás is benne lesz.

tvOS 9.2

Ami az iOS 9.3-on kívül a legtöbb újdonságot kapta az az Apple TV multimédia lejátszóján található operációs rendszer, a tvOS 9.2. Ilyen például a Bluetooth billentyűzetek támogatása, illetve a mappákba való rendezés támogatása a kezdőképernyőn.


Itt kapott még fejlesztést a Siri, amivel már lehet keresni az App Store-ban és az iCloud képgalériájában is, illetve felhasználónevek és jelszavak bediktálására is lehet már hasznosítani. Ezzel a bétában az Apple TV távirányítója egy új firmware frissítést is kap, illetve a beállítások egy "What's New", vagyis Újdonságok menüvel is bővült, de ez utóbbi még egyenlőre nem csinál semmit.

watchOS 2.2

Zárva a sort a watchOS 2.2-vel, az iOS-nél is megemlített több óra párosítását lehetővé tevő funkción túl nem igen van mit megemlíteni. Talán még a korábbi béták során frissített térképek alkalmazás kiemelhető, de ezen túl ebben a bétában csak hibajavítások történtek.

Kipróbálás

A béta programban való részvételhez mint ahogy eddig is, magán az eszközön túl csak egy Apple ID fiókra van szükség, illetve azzal történő bejelentkezésre és jelentkezésre a béta fejlesztési program oldalán. Bár hivatalos megjelenési időpont még nincs, de úgy tűnik, már nem lesz túl sok béta verzió, legalábbis az egyre szűkülő változási listákból kiindulva.

Forrás: 9to5Mac
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,610 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!