Visszavonták az iOS 9.3-at több eszközön is

Úgy tűnik a korábbi hét béta mégsem volt elég arra, hogy minden hibát sikerüljön kiküszöbölni az iOS 9.3-ban, ugyanis mostanra több eszköz esetén visszavonásra került az. Mindennek hátterében pedig egy olyan hiba áll, amely miatt ha frissítést követően nem sikerül eszközünket aktiválni, az letiltásra kerülhet.

iPad 2

Érdekes módon azonban az aktiválási kérelem nem minden készülék esetében jelenik meg frissítéskor, így nem is érintett minden termék. Ahol jellemzően előfordul az például az iPhone 5S, vagy még inkább gyakori az iPad 2-nél. Önmagában az aktiválási kérelemmel még nem is lenne probléma, viszont akkor már igen ha például nem emlékszünk fiókunk jelszavára, vagy rossz fiókkal próbálkozunk. Ilyenkor ugyanis letiltásra kerülhet az adott készülék és használhatatlan lesz.

Ennek tudatában és megelőzéséül, az Apple visszavonta a frissítést, tehát számos érintett eszköz esetén az jelen pillanatban már nem érhető el. iPad 2 esetén pedig már kiadásra került egy frissített verzió, amelyet a számítógépre való csatlakoztatással az iTunes segítségével telepíthetünk is.

Akik belefutottak ebbe a hibába már nem nagyon van más lehetőségük mint a számítógépre csatlakoztatni eszközüket és egy teljes gyári visszaállítást végezni. Ezzel persze minden személyes adatuk elveszik majd. Szintén szükséges lehet a letiltott eszköz feloldására az iCloud-ba történő belépés után. Remélhetőleg hamarosan kiadásra kerül a javított verzió.

Forrás: CNET

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

lacko9691

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!