Megjelent az iOS 9.3.2 és OS X 10.11.5

Már elérhető az iOS legújabb verziója, a 9.3.2, amely négy béta verziót követően megkapta a stabil státuszt. Hasonló utat jártak be az Apple asztali, okosórás és TV-s operációs rendszerei is, amelyek szintúgy frissültek, legújabb változatai az OS X 10.11.5, watchOS 2.2.1, és tvOS 9.2.1 lettek.

iOS 9.3.2 újdonságai

A hivatalos változási lista a következőképp alakult:
  • Kijavít egy hibát, amely néhány Bluetooth-kiegészítő esetében problémákat okozhat a hangminőségben, amikor azok az iPhone SE-vel vannak párosítva
  • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy a szótárdefiníciók keresése nem működik
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta az e-mail címek gépelését a japán kana billentyűzet Mailben és Üzenetekben való használatakor
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a VoiceOver Alex hangjának használatakor az eszköz átvált egy másik hangra az írásjelek és szóközök kimondásakor
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta, hogy az MDM-szerverek egyéni B2B-alkalmazásokat telepítsenek

OS X 10.11.5 újdonságai

  • Kijavít egy hibát, amely miatt a konfigurációs profilban lévő "allowSpotlightInternetResults" érték "Falsewould"-re való állítása a Spotlight magas CPU használatát eredményezte.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a konfigurációs profilban lévő "ShutDownDisabledWhileLoggedIn" érték "Truewould"-re való állításának nem volt hatása.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt csak egyetlen NetBoot képfájl látszódott a Rendszerbeállítások → Indítólemez részében, még akkor is ha több NetBoot képfájl volt beállítva a szerveren.

A frissítések mérete iOS esetén körülbelül 80 MB, míg OS X esetén körülbelül 120 MB környékén alakultak. A tvOS 9.2.1 biztonsági változásairól ezen az oldalon, míg a watchOS 2.2.1 változásairól itt lehet olvasni. A frissítések telepítése jellegüket tekintve mindenképpen ajánlott.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

lacko9691

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!