Visszavonták az iOS 9.3.2-őt a 9.7 colos iPad Pro-n

Szerző: Driver
Megint gondok adódtak a legfrissebb 9.3.2-es iOS frissítéssel, melynek hatására az Apple visszavonta érintett termékeinél. A hiba nagyon hasonló a legutóbbi 9.3-as verziónál is tapasztalható problémához, vagyis lényegében téglásítja, azaz használhatatlanná teszi eszközünket.


Ezúttal jellemzően csak az új 9.7 colos iPad Pro esetén tapasztalhatta a jelenséget több tulaj is, amikor a frissítés során a rendszer 56-os hibát dobhatott vissza (ami egyébként hardver hibára utalna). Ez után pedig a rendszer nem indul többé, ami pedig szintén rossz hír, hogy úgy tűnik a számítógéphez való csatlakoztatással sem lehet visszaállítani azt, például iTunes segítségével.

Tehát az egyetlen biztos megoldás lehet ilyen esetben a cseregarancia. Vagyis valamely Apple szervizpontban, vagy a támogatási oldal meglátogatásával minden bizonnyal új készüléket igényelhetünk. Persze ezzel amennyiben a felhőbe nem készítettünk mentés adatainkról, búcsút kell azoknak intenünk.

Sajnos ez az utóbbi időben már a sokadik egyértelműen szoftverfejlesztési probléma az Apple-nél, a több végleges verziót megelőző béta ellenére is. Remélhetőleg minél hamarabb egy gyorsjavításban megoldják majd a problémát, vagy esetleg az iOS 9.3.3-ban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az iPhone modelleknél a hiba nincs jelen, tehát ott nyugodtan telepíthető a 9.3.2, ha eddig vártunk volna.

Forrás: Neowin
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SolidRock · 6 év
Nos, nem vagyok 1 Apple fan, viszont elismerem, hogy jó minőségűek a "termékeik" (nekem is volt/van) - igaz, kicsit túlárazottak.
Ez azonban már másodjára szerintem több mint gáz. Sad

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

bumerang
  • 4 Vendég
  • 154 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,468 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!