Ma érkezhet a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése (Frissítve)

Szerző: Driver
Pontosan egy hete érkezett meg a Windows 10 évfordulós frissítése PC-re, illetve az Xbox tulajdonosok is ezen a napon kapták meg a frissítést. Azonban a mobil tulajoknak ismételten csalódniuk kellet, a frissítés nem volt sehol és ezidáig nem is érkezett meg. Ez egyes források szerint ez ma végre megváltozhat, és nyilvánosan is kiadásra kerülhet az a Windows 10 képes mobilokra.


Még a Neowin-nek sikerült a múlthéten elcsípnie egy Twitter bejegyzést, amelyben a Microsoft Indiai képviselete válaszolt arra a kérdésre, hogy mikor kerülhet kiadásra a mobilos verzió. Azonban ez a bejegyzés időközben törlésre került, vagyis könnyedén megvan annak a lehetősége, hogy ezen információ fals. Ezért sem gondoltuk jó ötletnek a megosztását, viszont a Windows Central mostanra biztos forrásból tudni véli, hogy a dátum helyes.

Az elveszett tweet:
Köszönet a kérdésért! Mobil számára 2016. augusztus 9-én érkezik. Ha további kérdéseid lennének, mi itt vagyunk!

Mindazon kívül, hogy az augusztus 9-ei megjelenést megerősítették, további információt is megosztottak arról, hogy egyes szolgáltatók esetén lehetséges, hogy csak augusztus 16-án válik elérhetővé. Ugyanakkor ez nem valószínű, hogy a magyar szolgáltatókat is érintené az utóbbi évek tapasztalatai alapján ugyanis gyorsan dolgoznak. Remélhetőleg ez nem változott.

A Windows 10 és így Anniversary képes mobilok:
Lumia 950, 950 XL, 650, 550, Xiaomi Mi4, ALCATEL ONETOUCH Fierce XL, Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q és MCJ Madosma Q501.

Ugyanakkor a Windows 10 Mobile elmúlt éves elég gyenge szereplését elnézve, talán már nem sokan vannak azok akik kitartanának a platform mellet. Ennek ellenére a fejlesztés nem áll le, és állítólag a Redstone 2-ben főképp a mobilos rendszer feltámasztásán dolgoznak majd a redmondiak. Állítólag mindezt majd a Surface Phone kiadásával tehetik meg, bár ezek elég erősen pletykának minősülnek.

Forrás: Windows Central

Frissítve: Mégse ma jön

A Windows Central egy cikkében megerősítette, hogy tévedett, vagyis mégse ma jön a Windows 10 évfordulós frissítése mobilra. Mindezt pedig a Windows Insider program vezetője Dona Sarkar közölte Twitter oldalán.


Vagyis a mobil tulajdonosok tovább várhatnak a nyilvános megjelenésre. Eközben persze semmi sem akadályozza meg, hogy már most telepítsék a build 14393-as rendszert az előzetes programban, de úgy tűnik ez még kapni fog valamilyen összegző javítást, mivel a vállalat egyértelműen nem elégedett vele.
Hozzászólások megtekintése (eddig 12 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jana81 · 6 év
Remélem meg jön Shock
koma1010 · 6 év

Idézet

Windows 10 Mobile Anniversary Update not arriving today

http://www.windowscentral.com/windows...ving-today
Cry
Driver · 6 év
Köszönöm, cikk frissítve az új infókkal.
Mokker · 6 év
Na ja ,és nem utoljára!Thumbs down
jana81 · 6 év
De legalább ne ígérték volna nemvartam volna ennyire
funThOMasz · 6 év
Ehhez annyit fűznék csak hozzá, hogy én (úgy tűnik) nem informálódtam kellő körültekintéssel, mert biztos voltam benne, hogy egyszerre jelent meg a PC-s és a mobilos verzió. Ezen felbuzdulva úgy gondoltam, hogy csinálok egy tiszta telepítést. Megcsináltam a telefon alaphelyzetbe állítást és meglepetésemre ezután az alábbi verziószámú rendszer fogadott : Verzió : 1607, Operációs rendszer buildszáma : 10.0.14393.5.
Mindez szombaton történt (2016.08.06.). Lumia 930-as telefonról van szó.
Deadman · 6 év
#6 funThOMasz2016.08.09

Leírnád hogyan mivel csináltad a tiszta telepítést ?
Ugyanis az MS oldaláról töltöttem le a legfrisebb Windows Device recovery tools progit és ott még a szerveren a Windows 8.1-es rendszert ajánlotta fel.
Ha meg a telefonon belül a frissítéseket nézem akkor meg azt írja, hogy nem található frissítés.A rendszerem meg 1511-es még 10586.494Nekem is Nokia Lumia 930-asom van
funthomas1 · 6 év
Elérhető a Windows 10 évfordulós frissítés a mobilra :-) 2016. augusztus 2-i bulidet most tették elérhetővé!
AttisX · 6 év
Már jön is lefelé.
zolie · 6 év
Csak összegző frissítés mobilra ami elérhetővé vált (10586.545)
funThOMasz · 6 év
#8 Deadman2016.08.10

Gépház --> Rendszer --> Névjegy --> Telefon alaphelyzetbe állítása

Arra gondoltam, hogy mint előtte amikor csináltam már ilyet, most is a 8.1-et fogja visszarakni és azt majd fölfrissítem, de nem, egyből az új verzió települt.
zolie · 6 év
Mivel a "telefon alaphelyzetbe állítása" a meglévő rendszert állítja vissza alaphelyzetbe.
Windows Device Recovery Tool program pedig 8.1-et is fog feldobni, csak az alapból 10-est futtató készülékeknél dobja fel egyből a Windows 10-et. Vissza térve szerintem majd esetleg jövőhét kedden jön mobilra az évfordulós frissítés.
Én is lumia 930-at használok, de nem mertem az insiderest rárakni. Remélem majd a kiadott frissítéssel nem lesznek akkumulátor problémák, ahogy eddig olvastam a régebbi buildeknél. Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

poirot
  • 3 Vendég
  • 84 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 21,041 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!