Hamarosan nem fog működni a Skype Windows Phone 8-on

A Microsoft nemrég bejelentette, hogy megfogja szünteti a Skype alkalmazás támogatását korábbi mobil rendszerein. Így az a Windows Phone 8-as illetve 8.1-es telefonokon fokozatosan használhatatlanná válik majd. De a Windows RT futtató eszközökön is pontosan ugyan ez lesz a helyzet.


Ez a folyamat idén októbertől veszi majd kezdetét, amikor hivatalosan is véget ér a Skype alkalmazás támogatása, vagyis semmilyen frissítést nem fog kapni ezen rendszereken. Ez még önmagában persze nem jelenti azt, hogy egyből használhatatlanná válna, ugyan lehetséges, hogy valamelyest korlátozottabb formában de működőképes marad. Viszont ez körülbelül 2017. februárjáig tarthat csak ki, mivel ekkora a Microsoft egy elég nagy módosítást akar tenni a Skype működésében, hogy az jobb élményt nyújthasson felhasználóinak.

Természetesen Windows 10 Mobile esetén nincs ok aggodalomra, ott a Skype továbbra is támogatott marad, sőt az évfordulós frissítésben egy teljesen új univerzális alkalmazást is kap, ez PC-n már most is kipróbálható. Nyilván ami a korábbi platformokat érinti ez elég nagy kegyelemdöfés, hiszen rengeteg olyan népszerű eszköz volt amely nem kapta meg a Windows 10 Mobile-t. Ilyen és hasonló lépések pedig még biztos lesznek, amely egy hosszadalmas de biztos véget érő halálsort jelet azok számára.

Forrás: Microsoft
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
djbundy 1 év
Facebook fiókkal való belépést eddig sem támogatta, anélkül pedig eddig is használhatatlan volt (számomra), mert bár új skype fiókkal életet lehetett bele lehelni, de akkor manuálisan kellett volna a több száz kontaktot újra belevinni, amit senkinek nem kívánnék.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

MEHESFERENC, ttpityu, greendoki, klrt, Balint69

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!