Android 7.0 Nougat - Frissítési listát adott ki a Sony

Hétfőn hivatalosan is megjelent a legújabb Android verzió, amely a 7.0 Nougat lett. Így érthető módon több gyártó is elkezdhet foglalkozni nem csak új 7.0-át futtató készülékek gyártásával, hanem a korábbi kínálatuk frissítésével is. A Sony az elsők között már megosztott egy listát azon korábbi készülékeiről, amelyek várhatóan meg is fogják kapni a Nougat-ot.


A teljes hivatalos frissítési lista jelenleg a következő:
  • Xperia Z3+
  • Xperia Z4 Tablet
  • Xperia Z5
  • Xperia Z5 Compact
  • Xperia Z5 Premium
  • Xperia X
  • Xperia XA
  • Xperia XA Ultra
  • Xperia X Performance

Az Xperia Z3 tulajok azonban valószínűleg kidülledt szemekkel figyelhetik ezen listát, ugyanis készülékük nincs rajta. Ez pedig azért nagyon ironikus, mert a Z3 volt az egyetlen azon kevés készülékek közül, amelyre egyébként két Android 7.0 fejlesztői előzetes is megjelent. Tehát ezt figyelembe véve nagyon is érthetetlen, hogy a Sony végül miért döntött úgy, hogy a végleges verzióra nem frissíti. Továbbá több alsó, illetve közép kategóriába sorolható telefon is hiányzik a listáról.

A megjelenési időpontról egyelőre semmilyen információt nem osztott meg hivatalosan a vállat. Pár egyértelmű információt közöl, mint hogy piactól és szolgáltatótól függően, változó lehet majd a kiadás, de semmi egyéb konkrétumot. Annyi bizonyos, hogy a listán szereplő készüléktulajok fellélegezhetnek, azok akiknek pedig nem szerepel itt eszközük izgulhatnak, hogy esetleg a Sony mégis meggondolja magát.

Forrás: Sony
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
memberjoe 1 év
Nem a Sony, hanem a Qualcomm döntött úgy az Android N Dev5 változatának kiadásakor, hogy nem támogatja a Snapdragon 800/801 chipek grafikus driverét. Ezzel a Nexus 5 tulajok is szívnak: http://www.xda-developers.com/android...cial-port/

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

bandi1969, vivid

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!