Szeptember 7-én érkezhet az új iPhone

Szerző: Driver
Valószínűleg már nem számít túl nagy újdonságnak, hiszen az internet tele van vele: vagyis szeptember 7-én került megrendezésre az Apple következő nagy konferenciája. A meghívókat a cég már ki is küldte, s bár ugyan semmi ismertetőt nem mellékelt, nem igényel nagy fejvakarást kitalálni, hogy miről is lehet majd szó...


Vagyis vélhetően érkezik a következő iPhone, vagy iPhone-ok, amely vagy a 7-es vagy a 6 SE széria nevet kapja a pletykák szerint. Ugyanakkor túl jelentős változtatásról nem tudni a tavaly megjelent modellhez képest, valószínűleg szokás szerint megint vékonyabb lesz és ennek következtében már Jack csatlakozó sem lesz (sajnos). Mindemellett még a vízállóság, egy még nagyobb méretű kivitel, illetve dupla kamerás kialakítás is a sokat emlegetett dolgok között van. Továbbá az is, hogy már a 32 GB-os modell lesz a legkisebb, ami sokkal értelmesebb is lenne az eddigi 16 GB, 64 GB és 128 GB-os felállás helyett.

A másik valószínűnek vélt bejelentés pedig egy új Apple Watch széria lehet, amelynek legfőbb oka az, hogy már két éve, hogy az eredeti megjelent. Ez utóbbiak esetén csak belső változások lehetnek, a külső és dizájn feltehetően marad a régi. Továbbá ami még lehetséges, az a korábbi termékkínálat valamilyen apróbb változása, vagyis akár új, vagy frissített Mac, MacBook, illetve akár iPod-ok is lehetségesek.

Ami a szoftver érát érinti, a konferencián könnyedén szó eshet arról, mikor kerülnek kiadásra az iOS 10, macOS 10.12 Sierra, watchOS 3 és tvOS 10 végleges verziói. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy csak egyetlen dolog körül fog forogni az egész bemutató, hiszen az Apple-nél előfordult már, hogy ősszel több nagyszabású rendezvényt is tartott. De szeptember 7-én, helyi idő szerinti este 7 órákkor az élő közvetítés során mindez kiderül.

Forrás: The Verge
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 9 Vendég
  • 18 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!