Szeptember 7-én érkezhet az új iPhone

Valószínűleg már nem számít túl nagy újdonságnak, hiszen az internet tele van vele: vagyis szeptember 7-én került megrendezésre az Apple következő nagy konferenciája. A meghívókat a cég már ki is küldte, s bár ugyan semmi ismertetőt nem mellékelt, nem igényel nagy fejvakarást kitalálni, hogy miről is lehet majd szó...


Vagyis vélhetően érkezik a következő iPhone, vagy iPhone-ok, amely vagy a 7-es vagy a 6 SE széria nevet kapja a pletykák szerint. Ugyanakkor túl jelentős változtatásról nem tudni a tavaly megjelent modellhez képest, valószínűleg szokás szerint megint vékonyabb lesz és ennek következtében már Jack csatlakozó sem lesz (sajnos). Mindemellett még a vízállóság, egy még nagyobb méretű kivitel, illetve dupla kamerás kialakítás is a sokat emlegetett dolgok között van. Továbbá az is, hogy már a 32 GB-os modell lesz a legkisebb, ami sokkal értelmesebb is lenne az eddigi 16 GB, 64 GB és 128 GB-os felállás helyett.

A másik valószínűnek vélt bejelentés pedig egy új Apple Watch széria lehet, amelynek legfőbb oka az, hogy már két éve, hogy az eredeti megjelent. Ez utóbbiak esetén csak belső változások lehetnek, a külső és dizájn feltehetően marad a régi. Továbbá ami még lehetséges, az a korábbi termékkínálat valamilyen apróbb változása, vagyis akár új, vagy frissített Mac, MacBook, illetve akár iPod-ok is lehetségesek.

Ami a szoftver érát érinti, a konferencián könnyedén szó eshet arról, mikor kerülnek kiadásra az iOS 10, macOS 10.12 Sierra, watchOS 3 és tvOS 10 végleges verziói. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy csak egyetlen dolog körül fog forogni az egész bemutató, hiszen az Apple-nél előfordult már, hogy ősszel több nagyszabású rendezvényt is tartott. De szeptember 7-én, helyi idő szerinti este 7 órákkor az élő közvetítés során mindez kiderül.

Forrás: The Verge
Címkék: AppleiPhone 7iOS

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

lacko9691

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!