Így követhető élőben az Apple előadása

Szerző: Driver
Hamarosan megkezdődik az Apple előadása, amikor várhatóan lerántják a leplet a következő iPhone készülékről. Ezen kívül persze nem kizárt, hogy más eszközökről is szó essen, vagy hogy éppen az iOS 10-ről. Ahogy azonban mindig, az előadás nem feltétlen követhető minden eszközről.


Apple eszközök

Amennyiben rendelkezünk valamilyen Apple termékkel a dolgunk rendkívül egyszerű, mindössze el kell látogatni az Apple bemutatóra fenntartott oldalára. A lényeg az, hogy ezt a Safari böngésző segítségével tegyük, legyen szó iMac, MacBook, iPhone, iPad vagy akár iPod-ról. Ugyanakkor legalább iOS 7-re, vagy újabb rendszer futtató eszközre van szükség, mivel azok a Safari korábbi verziójával rendelkezhetnek.

Windows 10

Amennyiben Windows 10-t használunk, a dolgunk ugyanilyen egyszerű, szintén csak meg kell látogatni a hivatalos weboldalt itt szint Edge-ben. Ennek oka, hogy az Edge az egyetlen olyan böngésző a Safarin kívül, amely támogatja a HLS megosztási formátumot. Így nyilván akár a Windows 10 telefonokon is gond nélkül követhetőek az események.

Korábbi Windows, Linux és Android

Ezeken a rendszereken már sajnos trükközni kell, hogy követhessük az előadást, azonban itt sem túl nagy kihívás. Nincs másra szükség, mint egy médialejátszóra amely képes kezelni az .m3u8 formátumot. Erre képes például a VLC a Média → Hálózati műsor megnyitása menüvel és a lentebbi link beillesztésével. De természetesen rengeteg másik lejátszó is képes ezen formátumot kezelni. Ez alábbi megoldás, azonban az előadás kezdetéig nem fog működni, tehát addig nem lesz képes megnyitni azt:
http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8


Az adás helyi idő szerinti 19 órákkor veszi majd kezdetét, remélhetőleg így akit érdekel, már nem fog lemaradni róla.

Forrás: Neowin
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 199 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 20,900 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!