A Windows Áruházon keresztül kap majd frissítéseket a Microsoft Edge

A Microsoft hamarosan változtathat annak módján, ahogyan az Microsoft Edge frissítéseit juttatja el a felhasználók számára. Még a Windows 10 kiadása előtt a cég azt ígérte, hogy az Internet Explorerrel ellentétben az Edge jóval gyakrabban kap majd javításokat, azonban ez eddig nem igazán teljesült.


Ennek oka, hogy csak a Windows 10 nagyobb frissítéseivel érkeznek új Edge főverziók, mint a tavalyi őszi (version 1511), vagy a nem túl rég megjelent évfordulós (version 1607) kiadás. Vagyis a frissítések lénygében a Windows 10 kiadásokhoz vannak kötve, a javítások pedig a Windows Updaten érkeznek. Egy Microsoft Ignite rendezvényen viszont szó volt arról, hogy ez a jövőben megváltozik, és szakítanak az Update-en érkező frissítésekkel. Helyette a Windows Áruházat fogják használni a böngésző frissítésére, ahogy egyébként azt már sok egyéb beépített alkalmazásnál is teszik.

Ez várhatóan a Windows 10 Redstone 2 frissítésével lép majd életbe, amely jövőre érkezik. Az Edge új frissítési sémája így akár a Firefox és Chrome-hoz hasonló gyakoriságú frissítéseket is jelenthet majd, tehát ez mindenképpen jót tenne a Microsoft böngészőjének, hogy esélye legyen lépésben maradni a riválisokkal. Valószínűleg ennek korai megoldásait valamikor az elkövetkezendő Windows 10 előzetesekben már láthatjuk is majd.

Forrás: Neowin
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso82 · 5 év
A Microsoft kiszállhatna már ebből a böngésző bizniszből, rájöhetnének nem nekik való ez.
Deadman · 5 év

Idézet

#1 Csicso822016.10.09
A Microsoft kiszállhatna már ebből a böngésző bizniszből, rájöhetnének nem nekik való ez

Miért is ? Az Edge az egyik legjobb böngésző jelenleg a piacon. Biztonságos / Az egyik legbiztonságosabb / böngésző .Gyors , igen jól használható, laptopokon a legkevésbé memoriafogyasztó.Mondjuk akik a kiegek buzijai azok csalódnak ebben a böngészőben de igen hasznos tulajdonságokkal van felvértezve.
Mindent tud amit egy böngészőnek tudnia kell. Tökéletes az integráció a Windowssal .Mi kellhet még ? Ja igen sokan írni fogják, hogy nem lehet exportálni az adatokat másik böngészőbe./ Ez jogos igény / De Számomra nem releváns mint ahogy a kiegek sem.A reklámokat kieg nélkül is tökéletesen lehetett blokkolni.Pl Comodo adblocker desktop.De most már vannak kiegek igaz csak 13 de vannak. A legfontosabbak ott vannak.Adblocker, last pass.Mondjuk ebből a 13 ból Én az Adblockot használom az office online-t és a bing translatort.De az utóbbi kettőt csak nagy ritkán.
Nem hiszem, hogy az Edge egy rossz irány lenne.Csak azt érzem, hogy fejleszthetnék kicsit gyorsabban és sürübben jöhetnének az ujdonságok .
Az 1607 build óta pedig egy igen jó browser lett.
paradicsomleves · 5 év
Én maximálisan egyet értek csicso82 vel.
Gyülölöm az ms hulladék böngészőit.
Nem valók semmire se csak talán arra jó hogy húzza az ember idegeit.
IE után már csak az edge rosszabb.
Nem is értem miért kellett nekik egy újabb hulladékot generálniuk a meglévő mellé.
killjoy · 5 év
Azért arra erősen kíváncsi lennék, hogy az Edge fikázók közül hányan próbálták ki ténylegesen, normális felhasználás mellett Smile Nincsenek bővítmények? Na bumm. De nem is rántják magukkal az egészet, ha összeomlanak. Egyénként meg mi az, ami életbevágóan szükséges és nincs? Grin Az igazat megvallva egy szűz Chrome fent van nekem is végszükség esetére, de kb. havonta egy-két alkalommal indítom el, ha valami nagyon extra oldalra keveredek. Viszont az, hogy a kb. két hetente elindított CCleaner mindig több szemetet talál a Chrome-ban a minimális használat mellett, az azért nekem egy kicsit fura. Amúgy meg mindenki azt használjon, ami az igényeinek legjobban megfelel Wink Én még az Operát is letöltöttem a múltkor, mivel a Telekom vicceskedése miatt nem ment bizonyos oldalak elérése semmilyen más böngészővel. Akkor éppen az kellett, és valamennyire tetszett is, de a megszokás nagyobb úr Smile
Thawne27 · 5 év
Az EDGE nálam is tökéletesen műxik, 1,5 napja tértem rá, mivel a foxi sűrűn omlik össze.
makossuti · 5 év
Ezt az edge hulladékot hányan használják? És hányan használnak egy sima Firefox -ot vagy Chrome -ot? Windows store sem ér sokat, alapból tiltom, törlöm. Az összes csempés vacakkal együtt.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

donci4, Mészáros István
  • 3 Vendég
  • 117 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,061 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!