nVidia - Elérhető az nVidia GeForce Graphics Driver 376.19-es verziója

A nap folyamán váltották egymást a meghajtók, mivel alig ütötte el az óra a delet máris megjelent a 376.11-es, majd két órába sem telt, és elérhető volt a 376.19-es verzió is. Utóbbi viszont a WHQL-minősítésen kívül, már a "Game Ready" címkét is magáénak tudhatja, így a cég fejlesztői ezt a kiadást ajánlják a játékosok számára.


Az nVidia szakemberei a Windows 10 esetében a leghamarabb orvosolni kívánták a No Man's Sky, Foundation Update 1.10-es verziójánál fellépő textúrahibákat, melyet igencsak zavarónak találtak a gamerek. Hasonló problémák a Call of Duty: Infinite Warfare estében is jelentkeztek, ahol - konfigurálás nélkül - egyszerűen átváltottak a textúrák.

A friss meghajtó támogatja az nVidia GeForce 1000; 900; 700; 600; 500, valamint a 400-as sorozatú asztali kártyákat, amelybe a nemrég kiadott GTX 1050, és GTX 1050 Ti kártyák is beletartoznak. Az nVidia GeForce 376.19-es verziója elérhető a cég honlapjáról, 32 és 64 bites Windows 10, Windows 8.1, és Windows 7-es operációs rendszerekre.

nVidia GeForce Graphics Driver 376.19 (32/64 bit - Windows 10, 8.1, 7)


Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori
Csevegés (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 2 év
Váltja is a 376.09-es verziót a gépemen, mely esetében szintén tapasztaltam némi hibás megjelenítést Edge esetében... Érdekes, hogy egyre több a hibás meghajtó az nVidia részéről, béta meg sehol...
dlaczko · 2 év
Kb 5 naponta adnak ki uj drivert, szoval felfoghato betanak
Lali · 2 év
Hát nem babra megy a játék az nVidia cégnél, gyorsak, de én inkább egy optimizáltabb kezelőfelületnek jobban örülnék.
bandi1969 · 2 év
Hát igen mindig új driver,
Kori köszi!
Alien8 · 2 év
Én emléXem egy hasonló időszakra...... akkor egy jó darabig ATI kártyám volt(kb 10-12 évig)
paradicsomleves · 2 év
Én is észre vettem elég sok nvidia driver frissítést kapok mostanság.
Csicso82 · 2 év
Ha jól emlékszem 2015 áprilisa óta nincs beta driver csak WHQL de attól még a driverek nem lettek jobbak. szánalmas amit művelnek pl. kiadnak egy drivert ami tegyük fel jó - kijön egy-két fontos játék erre ezt a JÓ drivert frissítik ennek a két játéknak a beállítási optimalizációjával és már nem jó a driver - könyörgöm mit csinálan ezek?
Pali · 2 év
Hát az oké, hogy sok elavult videokártyára is kiadnak új verziókat, de azért hetente vagy havonta 2-3x azért túlzásnak tartom (egyébként sem szeretem, ha VGA driverével és beállításaival kell sűrűn piszkálni, beleértve a frissítést sem). 3-6 havonta frissítem (ha Stabil verziót adnak ki), mivel a nagyon buta (GT 610-es kártyámra) értelme amúgy sincsen.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

cszsolt70
  • 6 Vendég
  • 139 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!