Elérhető a Windows 10 Build 14393.576-os frissítés (Production)

Idén December 13.-ra esett a hónap második hibajavító keddje, így szokás szerint 19 óra után elérhetővé váltak a frissítések a Windows 10-et használók számára is. A múlt heti, 14393.497-es Buildnél tapasztalható hiba folytán a szoftveróriás nem bízta a véletlenre, és kiküldte az - alig pár napja összeállított - 14393.576-os Buildet.


A Microsoft szóvivője szerint a KB3206632-es számon érkező frissítés orvosolja az interneteléréssel, és csatlakozással kapcsolatos problémákat. Furcsa, de ezen a ponton még mindig nem lehet pontosan megmondani, hogy valóban a múlt héten kiadott KB3201845-ös számú frissítés volt-e a ludas, vagy más is közrejátszott a hiba keletkezésében.

"December 13.-án egy fontos összegző frissítést tettünk elérhetővé, melyet a Windows 10-es rendszerek automatikusan telepítettek. Reményeink szerint ez megoldja az egyes ügyfeleknél tapasztalható kapcsolódási problémákat. Ahhoz, hogy az ügyfelek megkapják a fentebb említett frissítést, mindenképpen szükséges a Windows újraindítása, melyet a Start gomb-ra kattintva, a "Főkapcsoló" opciót választva tudnak elérni." - írja a Microsoft szóvivője.

"A KB3206632-es frissítést azért adtuk ki, hogy megoldja ezt a problémát. Az ügyfeleknek először a fenti lépéseket kell végrehajtaniuk, ha nem tudnak csatlakozni az internethez, majd telepíteni a közzétett frissítést. Manuálisan is ellenőrizhetők a frissítéseket: Start/Gépház/Frissítés és biztonság/Windows Update lapon a "Frissítések keresése" lehetőségre kattintva. A "Frissítés Előzmények"-nél megtekinthető, hogy a frissítés lezajlott-e már korábban."

A Windows 10 Version 1607-es kiadáshoz készült kumulatív frissítés a Microsoft honlapjáról is letölthető:

32 bit: windows10.0-kb3206632-x86
64 bit: windows10.0-kb3206632-x64

Megosztáshoz használjátok a cikk felső részében található gyors megosztási gombokat! (FaceBook, Twitter, Google+)
Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori
Csevegés (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bjozsi · 2 év
Szerbusztok a mai (12.15) frissítés a ccleanert minden változatát letiltja!
zolee1974 · 2 év
bjozsi

2016.12.13-án volt windows frissítés és működik v5.25 Cclener
vampywiz17 · 2 év
Johetne mar egy "cleaner" update... regen voltak olyan frissitesek, amik tisztitottak a rendszert. Nekem konkretan volt olyan, hogy egy frissites utan 4-5 gigval tobb helyem lett.. Nem artana mar ujra egy ilyen.
zolee1974 · 2 év
vampywiz17

"Ez a gép" et megnyitod: rendszer meghajtót kijelölöd "C" -t és felül megjelenik a kezelés ,majd karbantartás futtatása!Ha végigment akkor rákattintani a Rendszerfájlok törlésére!Ha végigment akkor a Windows Update törlést be kell pipálni!Ott már látszik hogy mennyit fog törölni!Lassabb gépnél elég sok idő a törlés!Nálam az utolsó frissítés után több mint 3GB ot törölt!
Üdv!
bjozsi · 2 év
zolee1974!
Helló: nekem 12.15-én érkezett meg a frissítés, és attól kezdve üzente a windows hogy ezen a rendszeren a ccleaner nem futtatható! A válaszodat nagyon köszönöm a 5.25-os már fut rajta!!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

yoko
  • 7 Vendég
  • 139 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!