Májusra halasztotta el a 2017-es //BUILD időpontját a Microsoft

A 2017-es //BUILD időpontjának Májusra csúsztatását a Hivatalos Microsoft Blog-on keresztül osztották meg, mely bejegyzés felsorolja a fontosabb eseményeket, amelyeket megrendezni kívánnak a 2017-es évben. A fejlesztői konferencia körül ezután mérsékeltebb lesz a figyelem, hiszen a "Redstone 2" érkezését is ekkora várjuk.


A bejegyzést olvasva láthatjuk, hogy az esemény - a szokásos Március-Április helyett - Május 10-12 között kerül lebonyolításra. Ez azt jelenti, hogy a hivatalos Patch Keddet követő napon kezdődik el a //BUILD, mely már magában kérdéseket vet fel. Az említett dátum esetleg jelentheti azt, hogy a "Redstone 2" kódnéven érkező következő Windows 10 frissítés végleges, azaz "RTM" változata a Májusi Patch Kedd alkalmával válik majd elérhetővé a Windows Update-en?

A blogbejegyzés elsősorban a fogyasztókat, vállalati vezetőket, fejlesztőket, és a cég partnereit tájékoztatja, így a fent említett eset könnyen előállhat. Az is említésre méltó, hogy általában San Francisco ad otthont a //BUILD-nek, de 2017-ben a "felsők városa", azaz Seattle kapja majd a kitüntető figyelmet. A "Cloud City" jelzést nyilván okkal emelte ki a Microsoft, így szinte biztos, hogy az Azure és a Microsoft Cloud is szóba fog jönni.

Az első jel arra vonatkozóan, hogy a "Redstone 2" márciusra készülhet el

A bejegyzés egyébként említi azt is, hogy a korábbi Worldwide Partner Conference (WPC) átnevezésre került, s jövőre már a Microsoft Inspire néven kerül megtartásra. Ennek időpontja Július 9-13 között lesz esedékes Washington-ban. Az átnevezésről: "Ez az új név tükrözi, hogy a Microsoft és a partner közösség inspirálja egymást, hogy innovációt és erőteljes új megoldásokat nyújtson ügyfeleinek." - írja a Microsoft blogjában.

A felsorolás végére a Microsoft Envision kerül, amelyet eredetileg februárra terveztek, de végül a Microsoft Ignite részeként Szeptember 25-29 között vehetnek rajta részt a szerencsések. Érdekesnek ígérkezik a 2017-es év, ahol a reményeink szerint láthatjuk majd sok újdonságot, mely érinti a Windows 10-et, XBOX-ot, Windows Phone-t és még sok más MS terméket, amely hatással van a világ informatikai irányvonalára, fejlődésére.

Megosztáshoz használjátok a cikk felső részében található gyors megosztási gombokat! (FaceBook, Twitter, Google+)
Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori
Csevegés (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 2 év
Pedig a hibákra mindig számíthatsz majd, mert minden nagyobb frissítést ezek szokták követni.
Ugyebár a "Redstone 3 és 4" is ígérkezik, és tudjuk, hogy a "Windows as a Service" szóval...
tresure · 2 év
Sziasztok

Surface phone t mikor mutathatják be ?
Kori · 2 év
Biztos vagyok benne, hogy a //BUILD-en is láthatunk majd Windows Phone szekciót,
de egyenlőre nincs hír a "Surface Phone"-ról, ha egyáltalán így fogják hívni.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

cszsolt70
  • 7 Vendég
  • 139 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!