Elérhetőek a Windows 10 Insider Preview Build 14986 telepítői

A 14986-os Buildet kicsivel több mint két hete kapták meg a gyors (Fast ring), míg alig egy hete a lassú (Slow ring) gyűrűn lévő Windows Insiderek. A Microsoft korábbi ígérete alapján a héten elérhetővé tette a fentebb említett Build letölthető telepítőit, mellyel frissítés nélkül, tisztán telepíthető a Windows 10 Creators Update legfrissebb előzetese.


Jelenleg a 14986-os Buildtől nincs frissebb építés egyik gyűrűn sem, így a frissen közzétett telepítők különösen fontosak a bennfentesek számára, mivel az Insider csapat nem mentesít több előzetest az év végéig. A Windows Insider Program újraindul 2017 első hetétől, s rögtön egy általunk már említett újdonsággal (források többször utalnak rá) nyithatnak.

Ahogy azt már megszokhattuk a Windows 10 Insider Preview ISO Advanced oldalon közzétett ISO-fájlokat mindig egy hibajavító frissítőcsomag követi, melyet már elérhetővé tettek a Windows Update-en keresztül, s ezzel a kritikusabb hibákat valószínűleg kivégezték. A tapasz folytán a rendszer buildszáma 14986.1001-es értékre frissült.

Arról pontosan nincs külön említés, hogy ez a csomag milyen javításokat tartalmaz, de a frissített felülettel érkező Windows Defender problémáit mindenképpen orvosolni kívánják vele. A legutóbbi, azaz a 14965-ös Buildhez képet számos újdonságot tartalmaz a 14986-os építés, így ezeket a kevésbé bátrabb tesztelők is kipróbálhatják.

Korábbi cikkünkben már írtunk az "említett újdonság"-ról, de ez a pletyka egyre erősödni látszik több forrás által is, így a "Version 1703"-as jelölésű Windows 10 új fejlesztési szakaszba léphet januártól, mely fontos lépcsőfok lehet.

Pletykák vannak arról is, miszerint a csapat készül a "Branch" váltásra, így a jelenlegi "rs_prerelease" ág helyett januárban már egy másik fejlesztési küszöb elé nézhetnek majd az Insiderek. Erről eddig csak néhány forrás számolt be, de nincs kizárva, hogy esetleg a várva várt "rs2_release" ág is szóba jöhet majd, mely egyértelmű jelző lenne arra nézve, hogy itt már a véghajrában vagyunk.
Video forrása: onmsft.com

Megosztáshoz használjátok a cikk felső részében található gyors megosztási gombokat! (FaceBook, Twitter, Google+)
Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori
Csevegés (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori · 2 év
Még van egy kis idő, mire lejön... Smile
i.imgur.com/UECqq6g.jpg
gabesz1 · 2 év
Ezt kipróbálom, persze másik gépen..Smile
i.imgur.com/6Ad5y1Y.png
Kori · 2 év
Én szokás szerint virtuális gépre rakom majd fel. Néhány Build esetében szoktam ettől eltekinteni, de azoknak majdhogynem kifogástalannak kell lenniük. A 14986-os Build még friss, de lesz ma még frissebb Buildről is szó...
gabesz1 · 2 év

Idézet

A 14986-os Build még friss, de lesz ma még frissebb Build is...

És kb. mikor? Akkor a 14986-ot ne is rakjam fel?Shy
Kori · 2 év
Nyugodtan, hiszen én is töltöm. Smile Az Insider Program változatlanul pihen. Szerkesztettem az előző kommentem végét.
gabesz1 · 2 év
Kösz Kori..Smile
Kori · 2 év
Már elárulhatom, hogy szivárgás történt...
PREDATOR · 2 év
És ez Magyar nyelven mikor lesz meg?
sp3zoli · 2 év
Virtuális gépre telepítettem az Insider Preview Build - ket. Eddig soha nem volt gondom a frissítésekkel. A 14.971 is szépen futott, de a 14.986, minden ok nélkül újra indul. Frissítéskor nem volt semmi gond, eszközkezelőben minden rendben. Volt valakinek hasonló problémája?
Kori · 2 év
Én a mai napra hagytam a telepítést, mely rendben lezajlott. (VirtualBox v5.1.10)
A Windows Update-ről történő frissítéskor állt meg 56 %-on a letöltés.

Nem töltött le csomagot, és nem is csomagolt közben semmit. A VirtualBox-al lehet valami...
Megoldás: Gép/Reset és restart után rendben lezajlott a 14986.1001 frissítés. Smile

Most frissítem az 5.1.12-es verzióra.

U.i.: A VirtualBox frissítése megoldott a problémát. .)
sp3zoli · 2 év
OK. Köszi Kori!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

cszsolt70
  • 7 Vendég
  • 139 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 17,190 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!