Letölthetők az első Windows 10-es témák a Windows Áruházból

A cég összesen 7 különböző témát tett elérhetővé, mellyel - mint láthattuk a korábbi Windowsok esetében - az asztal háttérképét, annak színeit, valamint a rendszerhangokat is beállítja számunkra a letöltött csomag. (A felhasználói felület nem változik!) Nézzük, hogy mit kell tennünk ezek beszerzéséhez.


A témák letöltéshez még feltétlen szükséges, hogy részt vegyünk a Windows Insider Programban. Ehhez legalább a 14951-es Buildre lesz szükségünk, de mivel most jelent meg a 14986-os Build letölthető ISO-formában, így az abban rejlő újdonságokat, akár a témacsomagokkal együtt is kipróbálhatjuk. Az említett Build még kezdetlegesen támogatja a témacsomagok beszerzését, így onnan való letöltést követően, manuálisan kell telepítenünk azokat.

Nézzük, hogy mely témákat tudjuk jelenleg elérni a Windows Insider Program keretein belül:
Beauty of Britain 2 by Sean Byrne; Surreal Territory of Chuck Anderson; Cats Anytime; Alaskan Landscapes by Kyle Waters; Australian Landscape by Ian Johnson; Dogs in Winter; German Landscapes by Mathis Rheberg.


Miután letöltöttük a számunkra tetsző csomagot, navigáljunk a "Program Files/WindowsApps" mappába, ahol kattintsunk a letöltött ".themepack"-ra a telepítéshez. Más dolgunk nincs is. Élvezhetjük a kiválasztott témacsomagot, melyek mindegyike ingyenes, de a későbbiekben fizetős témák is megjelenhetnek majd az Áruházban. (Nyilván azért lebegtette be az októberi eseményen ezt a Microsoft, hogy ösztönözze az alkotókat.)

Információink szerint a Microsoft 2017 elejére tervezi a szolgáltatás kibővítését, így a következő Windows Insider Preview Build már lehetővé fogja tenni a témák egy kattintással történő letöltését/telepítését is a Windows Store-on keresztül. (A kiszivárgott 14997-es Build támogatja ezt az újdonságot!)

Megosztáshoz használjátok a cikk felső részében található gyors megosztási gombokat! (FaceBook, Twitter, Google+)
Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CrepOne · 2 év
Zsombi33: Azért " világosodik, mert be van kapcsolva az áttetsző Start menü. Ha ezeket kikapcsolod ( Beáll- Személyre szabás - színek ) menü alatt, akkor ugyanolyan lessz a színe a tálcának, mint az adott lap tetejének. Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

bandi1969, Bendeguz, Topy-ka
  • 7 Vendég
  • 68 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!