Megjelent a Windows 10 Build 14393.693 stabil frissítés (Patch kedd)

Ma van január második keddje, amely azt jelenti, hogy a Microsoft termékek megkapták ütemszerű javításaikat. A Windows 10 szokás szerint egy új összegző javítást kapott, amely pár apró változást hoz a rendszerhez, köztük biztonsági foltozásokat is.


A KB3213986-os frissítéssel a Windows 10 évfordulós kiadásának (Version 1607) buildszáma így 14393.693-ra változott meg. Ezúttal pedig nem csak a PC verzió, de a Mobile kiadás is megkapta ugyanezen javítást. A hivatalos változási lista lapján a következő módosításokat eszközölték a fejlesztők:
  • Javított megbízhatóság a Groove Zene háttérben történő média lejátszásában, App-V, valamint videó visszajátszásban és a távoli asztalnál.
  • Javítva a hiba, amely miatt ujjlenyomattal történő feloldáskor az eszköz kijelzője továbbra is kikapcsolt állapotban maradhatott.
  • Javítva a hiba, amely miatt csak egy beviteli eszköz működött, amikor két nagyon hasonló, vagy azonos beviteli eszközt csatlakoztattunk ugyanazon géphez.
  • Javítva a hiba az App-V Connection Group-ban, amelyen keresztül a felhasználók jogosulatlanul férhettek hozzá funkciókhoz.
  • Javítva a hiba, amely miatt a Request Control funkció nem működhetett távsegítség során, ha a segítségkérő Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012-n volt.
  • Javítva a hiba, amely miatt az okos-kártya modul képtelen volt vezeték nélküli technológiát használó kártya párosítására.
  • Javítva a hiba, amely miatt a Server Core kiadást nem lehetett evaluation verzióról retail verzióra frissíteni.
  • Javítva a hiba, amely miatt az internet parancsikonokat (.URL) nem lehetett megnyitni Internet Explorerrel, ha abban a "Fokozottan védett üzemmód" be volt kapcsolva.
  • Javításra került a funkció, amely meggátolja a felhasználók bejelentkezését, amennyiben az eszköz túl sokáig van távol a céges hálózattól.
  • További hibajavítások a következőkben: Microsoft Edge, klaszterezés, Internet Explorer, Windows Update, beviteli eszközök, arcfelismerés, Bejelentkezés, Hyper-V, PCI busz-illesztők és Windows Kernel.

Mindezen kívül a korábbi Windows 10 verziók is kaptak hasonló összegző javításokat. Így a Version 1511 buildszáma 10586.753-ra, míg az eredeti Windows 10 (Version 1507) buildszáma 10240.17236-ra változott a hosszú támogatást élvező (LTSB) kiadásokon.

Forrás: Microsoft

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
belagezabela 9 hó
Wp 10 535dual sim mikor lesz az a hiba javítva, ha sms jön hanggal is jelezzen ez a nyomorúság?!
Minden más egyéb bír jelezni vagy hanggal vagy képpel ez se kép se hang ahogy azt szokták mondani.
dttamas 9 hó
Szia!Nálam 535 dual-on jó az SMS hang és a jelzés is.Nem nálad van a hiba?
belagezabela 9 hó
Lehet de mi? A hangbeállításon kívül ahol nincs túl sok opció mit lehet még állítani? Esetleg leírod hogy mit hol lehet? Köszi
g0302 9 hó
Nálam Lumia 640-n így van,de gondolom,535-n sincs másként:
1. Beállítások/Rendszer/Üzenetek/SMS/MMS/SMS-kézbesítés visszaigazolása/Be
2. Beállítások/Személyre szabás/Hangok/Alkalmazások hangjelzéseinek kezelése/Értesítések és műveletek/Értesítések megjelenítésére jogosult küldők/Üzenetek/Be
3. Beállítások/Értesítések és Műveletek/Értesítések megjelenítésére jogosult küldők/Üzenetek/Be
(itt nálam az"...értesítések mindig bizalmasak"-on kívül minden BE)/Értesítések hangjelzése (kiválasztani)

Mindhárom ugyanoda vezet.
belagezabela 9 hó
Üdv
Na az a gebasz hogy ilyen nincs amit a kettes hármas pontnál írsz.
.......Értesítések megjelenítésére jogosult küldők/Üzenetek/Be
Teló reinstall?
Azt meg 8.1-től lehetne rendesen?
gthomma 9 hó
Sziasztok!
Vajon ebben a buildben kijavították már az ALt+TAB hibát? Arra gondolok hogy ha játékokból ALT+TAB -al kilépek az asztalra, akkor 1 maximum 2 alkalommal működik a visszatérés a játékhoz, de harmadjára fekete képernyő, nem fagy le, mert például a játék hangja is megy, meg ha youtubon közben hallgattam mondjuk a kabarét az is szól.
A legbosszantóbb hogy olyan is van hogy az első alkalommal rögtön fekete képernyő.
Emiatt használok most Windows 8.1 -et.
makossuti 9 hó
Többnyire ismét olyan programokat foltozgattak ami a fr*nc tudja minek létezik egyáltalán. Nem tudom hányan használnak a világon Groove Zene meg App-V Connection Group dolgokat... Hajrá semmirekellő Microsoft. Csak a helyet foglalja minden hulladék semmire sem való program. Ezért is váltottam Linux alapú rendszerre. Ott legalább komolyan letisztult minden, és mindennek van értelme. Ja meg OpenSource.
g0302 9 hó

Idézet

Azt meg 8.1-től lehetne rendesen?

Én úgy is megpróbálnám,hogy a Windows 10 14393.693-re frissítés után a Névjegynél azonnal alaphelyzetbe állítanám (vagy hard reset a megfelelő módon az oldalsó gombokkal) és újra belaknám a rendszert.
Régebben valamelyik verziófrissítés után csináltam így mert nekem sem jelent meg minden. Az alaphelyzetbe állítás után meglepő dolgok jöttel még elő a telefonon.
Vagy tényleg a Windows Device Recovery Tools-al visszaállsz 8.1 Update 2-re és onnan kezded.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

viki567

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!