Mobilra is elérhető a Windows 10 Creators Update build 15025

Kis lemaradással a PC verzióhoz képest, végül mégiscsak megérkezett a Windows 10 build 15025 mobilra. Így a Windows Insiderek már frissíthetnek is rá a gyors beállításokat használva. Ami az újdonságokat illeti, ebben az esetben sincs sok, a legtöbb már ismerős lehet PC-s társából.


Újdonságok

Az Edge már képes felolvasni is: Nemrégiben már volt róla szó, hogy az Edge az e-könyveket is támogatja, mostantól pedig már azokból felolvasni is képes a támogatott nyelveken. Ezek között egyenlőre azonban még a magyar nyelv nem szerepel. Továbbá a böngészőben pár emoji hangulatjel is frissült.

Gyűjtemények a Feedback Hub-ban: Mostantól a hasonló kérdések gyűjtemények formájában szervezve tekinthetőek a Feedback Hub-ban. Ennek köszönhetően jóval tekinthetőbbé vált az egész visszajelzésekkel kapcsolatos rész, valamint az éppen népszerű, sok szavazatot kapott kérések is összesítve jelenhetnek meg.

Mono hang a könnyű kezelésben: A könnyű kezelésben a hangot mono-ra is állíthatjuk, így a gyengén hallóknál akik fejhallgatót használnak, bizonyos esetekben ez nagyban megkönnyítheti az értelmezést. Ez a Settings → Ease of access → Other részben található meg.

Ismert hibák mobilon

  • Ebben az előzetesben nem lehet beszéd csomagokat letölteni.
  • A ninja cat hangulatjel duplán jelenhet meg a képernyő billentyűzeten.
  • Az Edge olykor nem fordulhat el automatikusan fekvő tájolásba. Ilyenkor a kijelző lezárása majd feloldása megoldhatja a problémát.
  • Bizonyos esetekben az előzetes letöltésekor vagy telepítésekor 80080008-as hibát kaphatunk. A hiba okát már sikerült kideríteni, de az csak a következő előzetessel lesz javítható. Az jelenlegi megoldás ha ilyenkor újraindítjuk a telefont, és megpróbáljuk megint leölteni a frissítést.

A teljes egyáltalán nem szerény hibajavítási listát a hivatalos blogbejegyzésben megtalálhatjátok. A kevés hiba ellenére azonban csak óvatosan az előzetes kipróbálásával, mivel ez még továbbra is messze nem a végleges verzió. A tapasztalataitokat nyugodtan osszátok meg egymással a hozzászólásoknál.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sardna11 8 hó
Edge nemmükődik kinyit és 10 másodpercután bezáródik az áruház is ugyanugytesz a vissza jelzés is igymüködik,valahogy ez nemjött össze.Resetelem,
sardna11 8 hó
Mobilomra nem települ Lumia 635 valakinek települt,tippeket várok ha tudna segíteni,köszönöm.
g0302 8 hó
Több telepített alkalmazás a megnyitásuk után azonnal bezáródik. (Lumia 640 LTE)
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

ertner, matyus13

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!