Közlemény - Szerkesztőket keresünk!

Nagyon hosszú idő után úgy döntöttünk, hogy ismét megnyitjuk a színfalak mögötti részlegünk, vagyis várjuk olyan emberek jelentkezését, akik aktívan hozzá tudnának járulni oldalunkon a tartalomgyártáshoz. Mindehhez egyáltalán nem kell az, hogy profi légy, hiszen mi sem vagyunk azok.


Amennyiben előszeretettel készítesz híreket, cikkeket, útmutatókat, bemutatókat vagy éppen teszteket, várjuk jelentkezésed. Ezek témáját nem kötjük ki, a lényeg persze, hogy az informatikával és a technológiával kapcsolatosak legyenek, vagyis illeszkedjenek az oldal arculatához.

A fő célunk az, hogy minél közösség-orientáltabb és nyitottabbá váljon oldalunk ezen részlege is, tehát vehetjük ezt egy jelentősebb átalakulásnak is. Már most napi több száz aktív felhasználóval, valamint több ezer látogatóval rendelkezünk, amiért pedig kifejezetten hálásak vagyunk, hogy ez valóban egy "élő", és aktív közösség.

A jelentkezésed a kapcsolat oldalon kezdeményezheted, ahonnan egyszerűen csak küldj egy emailt vagy privát üzenetet nekünk. Tárgynak add meg a "Jelentkezés szerkesztőnek" szöveget, a tartalomban pedig egy rövid bemutatkozásban ismertesd miért szeretnél csatlakozni, valamint milyen témában vagy jártas, illetve miben tudnál segíteni. Természetesen lehet referenciákat is mellékelni, illetve számunkra egyáltalán nem kizáró ok, ha már egy másik oldalnál is jelen vagy hasonló szerepkörben.

Kulcstulajdonságok lehetnek:
  • Az informatika és technika iránti szeretet és érdeklődés
  • Jó helyesírási és fogalmazási készség
  • Ha tevékenykedtél, vagy tevékenykedsz íróként
  • Alapvető HTML ismeretek
  • Szintén alapvető képszerkesztői ismeretek is jól jöhetnekAz üzenetekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, de így is előfordulhat, hogy jó néhány napos késéssel írunk csak vissza. Szeretnénk, ha minél többen jelentkeznének, valamint ha minél többen tudnának hozzájárulni az oldalon megjelenő friss olvasni és megtekinteni való tartalmakhoz. Mindeközben a színfalak mögötti részlegünk is átalakításokon és javításokon esik át, hogy megtudjon mindennek felelni.

Ezúton is előre köszönjük minden kedves jelentkezőnek. Egyúttal pedig a tagjainknak is köszönjük oldalunkba fektetett eddigi munkájukat és persze nem utolsó sorban az olyan látogatóinknak is, akik ha aktívan azért nem is, de jelenlétükkel mégis segítik működésünk.
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarkZer0 · 3 év
Csatlakoznék Zsombihoz, sajnos időmből kifolyólag én is csak egyszer-kétszer tudnék pár cikket írni, azon belül is android és linux rendszerekről.
Szeretek itt lenni, feltöltéseimmel én is hozzájárulok a közösség összekovácsolásában, még ha nem is aktívan, úgy mint Ti, többiek. Amolyan csendestárs vagyok köztetek, de itt vagyok. Elnézést mindenkitől, hogy ezt leírtam.

Üdv: DarkZer0
Juxtapoz · 3 év
köszi szépen mindenki munkáját
szeretem az oldalt olvasni, így remélem lesznek jelentkezők Grin
Csicso82 · 3 év
#1 Zsombi33 #2 DarkZer0 Szerintem nyugodtan jelentkezhetnétek. Nem akarok a mennyiség vs. minőség problematikájába belemenni, de ha lenne mondjuk 10-20 ember aki havi szinten egy két cikket publikálna (a felhívásban is érezhető nem fizetett napi 8-órás a hírek folyamatos tálalásáról lenne szó) az úgymond hiperaktív Driv3r-er mellett aki napi szinten szállít egy hírt csak tovább szinesedne az oldal.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

aikon
  • 6 Vendég
  • 61 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 18,557 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!