Letölthető a Windows 10 Creators Update (Build 15063) FRISSÍTVE!

1. Frissítés (2017.03.29. 18:45)

A Microsoft időközben eltávolította, vagy blokkolta a Build 15063 elérhetőségeit, így sem a frissítési segéd, sem az angol nyelvű telepítők már nem érhetőek el (az angol telepítők alább újra elérhetőek). Továbbá aki korábban letöltötte a frissítési segédet az se próbálkozzon a telepítéssel, mivel az már nem a Build 15063-at, hanem a Build 14393-at, azaz az évfordulós frissítést fogja letölteni és újratelepíteni. Így látszólag minden eddigi hivatalos elérhetőség megszűnt, legalábbis egyelőre. Amennyiben bármi változna, cikkünket frissítjük!

2. Frissítés (2017.03.29. 20:30)


Mivel minden "hivatalos" frissítési lehetőség megszűnt, úgy döntöttünk utólagosan elérhetővé tesszük számotokra a telepítőket. Ezek pedig nem a korábbi angol nyelvű telepítők, hanem még a frissítési segéd által letöltött, magyar nyelvű telepítők! Mi mindössze annyit tettünk, hogy ezeket az eredetileg ESD formátumú fájlokat átkonvertáltuk ISO lemezképekké. WZOR-nak köszönhetően egyébként továbbra is elérhetőek és saját magunk által is átkonvertálhatóak ezek az ESD formátumú telepítők. De aki ezt nem szeretné elvégezni, készen is letöltheti:

Windows 10 Creators Update magyar nyelvű telepítők
(Home, Professional és Education kiadásokat tartalmazza):

32 Bit 64 Bit


3. Frissítés (2017.03.30. 10:10)

Ismét elérhetőek az eredeti angol nyelvű telepítők is.

Felkerültek a Microsoft szervereire a legutóbbi Windows 10 előzetes, a build 15063 telepítői (egyelőre angolul), valamint működőképessé vált az erre a rendszerre történő frissítés is. Így pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a build 15063 nem csak egy előzetes marad a sok közül, hanem konkrétan ez a rendszer lesz az, amelyet április 11-én mindenki megkap majd. Vagyis röviden és tömören szinte biztosra kijelenthető: ez a végleges verzió.

Ugyanakkor amit azonnal szeretnénk is kiemelni, hogy a Microsoft továbbra sem erősítette meg mindezt, tehát hivatalos bejelentés még nem történt. Azonban több egyértelmű jel található magában a rendszerben is arra, hogy könnyedén lehet a végleges változat (eltüntetett vízjel, nincs lejárati dátum, nem szerepel az Insider felirat sem sehol).

Ami szintén érdekes, hogy a fejlesztés menete is ezt mutatja, hiszen a múlthéten ez volt az egyetlen előzetes amit megkaptunk, az azt megelőző hetekben pedig minimum kettő, de három előzetes is megfordult. De ami még inkább egyértelművé teszi a dolgot, hogy a BuildFeed szerint a Microsoft belső köreiben már tesztel egy 15063.2-es verziót, ami nem egy teljesen új összeállítású rendszer, hanem egy ehhez készült összegző frissítés. Ilyet pedig nem igen látni előzeteseknél, hanem csak a stabil kiadásoknál (pl. javító keddek alkalmával érkeznek).


Ami pedig abszolút felteszi az i-re a pontot, hogy pár órája egy korábban kiszivárgott frissítési segéd már működőképessé vált. Ez utóbbi pedig magyarul is tud és bizony letölti és frissíti rendszerünket az Alkotói frissítés ezen verziójára. Így akit érdekel, egyszerűen töltse le a Windows 10 Frissítési segédet (mint látható a letöltési link Microsoft szerverre mutat) és már most nekiláthat a frissítésnek. Frissítés: a letöltési link már nem él! Ami a tiszta telepítést illeti, a magyar nyelvű hivatalos telepítők még nem érhetőek el (egyelőre 24 nyelven került fel), de viszont utólagosan a magyar nyelvi csomagok egyszerűen telepíthetőek, például ezen útmutatónkat követve.

Windows 10 Creators Update Build 15063 hivatalos angol telepítők :
32 Bit 64 Bit

A Windows 10 Creators Update vagy magyarul Alkotói frissítés várhatóan április 11-től kerül kibocsájtásra, vagyis attól a naptól kezdve lesz elérhető Windows Update-en, amelyre még aznap jó néhány számítógép automatikusan frissíteni is fog. Azonban nem mindenki számára jelenik meg azonnal, mivel akár a jelenlegi, vagy most már korábbinak is nevezhető Windows 10 évfordulós frissítése, több hullámban került kibocsájtásra, hogy a szerverek meg tudjanak birkózni a hatalmas mennyiségű letöltéssel. Persze aki nem akar majd várni, manuálisan is frissíthet, például épp a fenti segédeszköz segítségével.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GabiVR 7 hó
Én inkább megvárom az április 11-et és a Media Creation Tool fogom le tölteni.
sanq 7 hó
Enterprise verzió mikorra várható?
Csicso82 7 hó
#2 sanq36 perce
Enterprise verzió mikorra várható?

Gondolom legkésőbb április 11-én. Az Enterprise amúgy is nagyvállalati környezetbe szánt verzió ott pedig igen csak csínján bánnak BÁRMILYEN frissítéssel.
Csabi1984 7 hó
Nem jó a 64 bites link
Criosphinx 7 hó
Bár nekem valamiért nem sikerült a frissítés pedig nem írt semmi hibát, sőt még ki is írta h frissítettük a rendszert meg ott volt a windows old mappa is és mégis a regi Build maradt... mindegy felcseszett aztán inkább egy tiszta telepítést csináltam Grin
kepkezelo.com/images/04pw1ms9j1t5ggvr1ykv.png

UI.: Így már világos akkor hogy miért nem frissített, sejtettem én hogy valamit mahináltak Grin
Csabi1984 7 hó
Nekem is ugyan ez történt. Hiába frissítettem újra akarta kezdeni!
crytek 7 hó
Egyik link sem működik! Sad

Idézet

403 - Forbidden
Driver 7 hó
A frissítési segéd linkjét fél órán belül frissítem, illetve felkerülnek a frissítési segédből származó (az által letöltött majd visszafejtett) magyar nyelvű telepítők is. A hivatalos angol nyelvű telepítők linkjét egyenlőre nem biztos, hogy tudom pótolni.

Update: A Microsoft blokkolta a frissítési segéddel történő letöltést, ami látszólag frissít, de valójában a Windows 10 évfordulós kiadását (build 14393) tölti le és telepíti újra. Viszont a magyar nyelvű telepítők hamarosan fent lesznek!

i.imgur.com/KYnCW9u.jpg
Update 2: Mivel a Microsoft minden forrást elvágott, felkerültek az általam átkonvertált "félhivatalos" magyar nyelvű telepítők. Ezeket még a tegnap működő frissítési segédből sikerült kinyernem (a 64 bites éppen letöltésben lévő esd látható a fenti képen). Aki jártas ebben az tudja, hogy ezek az ESD fájlok a Windows telepítőlemezt tartalmazzák, amiket csak egyszerűen átkonvertáltam a szokványos ISO képfájlokká. Egyébként, ahogy a cikkben is említettem, WZOR-nak köszönhetően továbbra is tölthetőek ezek az ESD-k, igaz más forrásból.
csepi 7 hó
Én tegnap egy német oldalról szereztem be az ESD-t, és alakítottam át ISO-vá.Az oldal: Deskmodder.de
lacoka007 7 hó
Üdv. Ma letöltöttem a magyarnyelvű iso-t. A frissítést, hogy tudom erről megcsinálni. Jelenleg win 10 pro 64 bit-es van fent. verziószám 10.0.14393.970. Az iso tartalmazza a pro verzióhoz tartozó frissítést?
Driver 7 hó
Ha Windowson belül indítod el a telepítést frissíteni fogja.
blazsi55 7 hó
nagyzol 6 hó
Feltettem virtuál PC-re, eddig tetszik...
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

mjcicamica001, aikon

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!