Április 25-én érkezik mobilra a Windows 10 Creators Update

Szerző: Driver
Úgy tűnik a Windows 10 következő fő verziójával, a Creators Update-el, vagy magyarul Alkotói frissítéssel kapcsolatban a Microsoft jóval bő szavúbb mint például megelőző társával. Ugyanis ezúttal a Windows 10 Mobile felhasználókat sem hagyják teljesen információ nélkül, mivel bejelentették, hogy pontosan mikorra várható a kiadás.


A hivatalos közlemény szerint ez pedig pontosan a PC-s megjelenést (április 11.) követően két héttel, tehát április 25-én fogják megtenni. Ekkortól válik majd elérhetővé a Build 15063-as RTM rendszer nyilvánosan mobilra, amelyet a Windows Update le is fog tölteni a legtöbb készülékre. Azonban ahogy mindig, némileg lehet elcsúszás a megjelenésben, ugyanis az múlhat a régión, a mobilszolgáltatókon, illetve a készülékünk modelljén is, tehát ne lepődjünk meg, ha esetleg nem lesz elérhető pontosan a megjelenés napján.

Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy minden Windows 10 képes Lumia készülék frissülni fog. Egyenlőre arról nem esett szó, hogy lesz-e olyan már Windows 10 Mobile-t futtató telefon, ami nem frissül. Egy baljósan is értelmezhető utalás viszont van a közleményben, miszerint a "hardveres követelmények" is befolyásolhatják a megjelenést. Egyelőre azonban a Creators Update hardveres követelményeit mobil esetén nem publikálták a redmondiak, így ez még adhat némi aggodalomra okot.

Forrás: Microsoft
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
g0302 · 5 év

Idézet

a "hardveres követelmények" is befolyásolhatják a megjelenést.

Hát elmehetnek a sunyi 3.14csába ha megint eljátsszák amit a WP10 megjelenésekor és kitalálják,hogy már nem elég az 1 GB memóriás Lumia sem. Angry
gthomma · 5 év
"ugyanis az múlhat a régión, a mobilszolgáltatókon"
Nem úgy volt hogy az a csodálatos WM10 lényege hogy többé ezek már nem szempontok ?
g0302 · 5 év
Ja. Nagyon az az érzésem,hogy megint kezdődik az átvágás.
knor1982 · 5 év
Nekem nagyon az az érzésem, hogy direkt akarja a MS teljesen legyalulni a Windows Mobile-os piacot, hogy aztán teljes reset után próbálkozzanak meg a Surface Phone-nal. Ezért nem adnak ki újabb telefont, ezért csinálják azt, hogy droidra és ios-re előbb jelentetnek meg saját programokat mint a saját rendszerükre, stb. És ezért nem álltak le a Windows Mobile oprendszer fejlesztésével.
jana81 · 5 év
„Wir sind stolz, verkünden zu dürfen, dass Windows 10 für die folgenden Lumia Smartphones mit Windows Phone 8.1 Denim nun verfügbar ist:
Lumia 1520
Lumia 930
Lumia 830
Lumia 735
Lumia 730
Lumia 640 XL
Lumia 640
Lumia 638 (1 GB RAM)
Lumia 636 (1 GB RAM)
Lumia 635 (1 GB RAM)
Lumia 540
Lumia 535
Lumia 532
Lumia 435
Lumia 430
Das Creators Update erhalten hingegen, laut Foleys Quellen, nur noch folgende Geräte:
Alcatel IDOL 4S
Alcatel OneTouch Fierce XL
HP Elite x3
Lenovo Softbank 503LV
MCJ Madosma Q601
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 640/640XL
Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 950/950 XL
Trinity NuAns Neo
VAIO VPB051
Foley fragte bei Microsoft nach, ob diese Liste bereits final sei, oder ob sich da noch etwas ändern kann. Ebenfalls fragte sie, ob es spezifische Gründe gibt, wieso gewisse Geräte das Update nicht erhalten werden. Die Antwort von Microsoft (frei übersetzt):
janicomp · 5 év
Nekem már megjött a creators update tegnap mobilra (950xl)

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 18 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!