Windows és Office telepítők gyors és egyszerű letöltése (TechBench)

Sok különböző módja van a Microsoft termékek letöltésének, amelyek javát már maga a cég is nyilvánosan elérhetővé tette a felhasználói számára. Azonban nem éppen mindig egyszerű folyamat felkutatni még a hivatalos letöltőoldalakat sem, amelyek olykor még némi extra hitelesítést is igényelnek, tehát a közvetlen letöltés nem garantált. Pont ebből a célból jött létre a TechBench nevű weboldal (ami a már nem létező Microsoft Tech Bench-re utal), amely összegyűjti a Microsoft szerverein fellehető letöltéseket, így nekünk csak pár kattintás szükséges és már tölthetjük is le azokat.


A weboldal maga talán nem igényel túl nagy magyarázatot: a listákból választva letölthetjük az összes jelenleg még támogatott stabil (Final) Windows kiadást, vagyis a Windows 7-et, a Windows 8.1-et, illetve a Windows 10 több verzióját, köztük a jelenleg legújabb Alkotói frissítést is (Redstone 2), számos nyelven! De innen elérhetőek még a teszt (Windows Insider) kiadások legfrissebb hivatalos telepítőit is. Aki pedig a Microsoft Office iránt érdeklődik, az sem fog csalódni, a 2007-es verziótól kezdve, a legújabb 2016-os kiadásig megtalálható bármely hivatalos telepítő.

Ahogy pedig említettük, a TechBench csak egy gyűjtemény a Microsoft szerverein fellelhető fájlokról, tehát biztosak lehetünk azok forrását illetően. Az oldal üzemeltetése mögött pedig nem más áll mint WZor csapata, amely szintén garancia arra, hogy valóban mindig a megfelelő telepítőket kapjuk kézhez. Ez úton is nagy köszönet remek munkájukért és reméljük az oldal sokáig fennmarad mindenki számára!
Csevegés (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver · 2 év
Lényegében egyébként azonos a Windows and Office ISO Download Tool-lal (heidoc.net), bár ezt szerintem sokkal kifinomultabban sikerült megoldaniuk WZor-éknak. Thumbs up
figaro72 · 2 év
Office 2016 -bol a 2015 szeptemberit akarja letölteni. Sad
gthomma · 2 év
Enterprise Windows 10- ből nincs magyar Sad
Driver · 2 év
Az Enterprise kiadások telepítőit a Microsoft nem is nagyon teszi közzé nyilvánosan, hiszen az az otthoni felhasználóknak nem is lehetne. Ahol pedig azok fent lennének (Technet), csak az arra jogosultak tudják letölteni. Nagyából hasonló a helyzet az Office-al is, ott sajnos meg nem nagyon hajlamosak minden kiadást rendszeresen frissíteni. Mint írtam ez az oldal egy Microsoft adatbázisnak tekinthető, tehát csak a nyilvánosan a Microsoft szervereiről elérhető dolgokat foglalja össze egy barátságosabb formában.
Csicso82 · 2 év
Egy UPDTATE-elt OFFICE 2016-nak nagy hasznát venném.
bandi1969 · 2 év
Nem tudom meg nyitni a weboldaltAngry
Stone · 2 év
Sziasztok. Letöltöttem a win 10 pro home hun iso fájlt, formátoztam a hdd-ét amelyiken előzőleg a win 10 pro verzió volt, az új telepítő a win 10 home verziót telepítette. valami ötlet, hogy a pro verziót telepítse?
Driver · 2 év
@Stone A gép alapból milyen Windows 10 verzióval érkezett? Mert ha Home, akkor lehetséges, hogy a BIOS-ból kiolvasásra kerül a termékkulcsod és automatikusan azt választotta (gyári telepítőknél ez így működik).
dlaczko · 2 év
Adj meg egy PRO licencet a Windows-nak es atvalt Home-rol Pro-ra. Nem kell ujratelepiteni sem.
Botondkaa · 2 év
Egyedül csak a verzió kiválasztása menüt adja be, de ott sem lehet semmit kiválasztani!
bandi1969 · 2 év
Köszönet!
Működik!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

HOHI, loyalhudy, Rainbow65, Valentin50
  • 7 Vendég
  • 115 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!