Windows és Office telepítők gyors és egyszerű letöltése (TechBench)

Sok különböző módja van a Microsoft termékek letöltésének, amelyek javát már maga a cég is nyilvánosan elérhetővé tette a felhasználói számára. Azonban nem éppen mindig egyszerű folyamat felkutatni még a hivatalos letöltőoldalakat sem, amelyek olykor még némi extra hitelesítést is igényelnek, tehát a közvetlen letöltés nem garantált. Pont ebből a célból jött létre a TechBench nevű weboldal (ami a már nem létező Microsoft Tech Bench-re utal), amely összegyűjti a Microsoft szerverein fellehető letöltéseket, így nekünk csak pár kattintás szükséges és már tölthetjük is le azokat.


A weboldal maga talán nem igényel túl nagy magyarázatot: a listákból választva letölthetjük az összes jelenleg még támogatott stabil (Final) Windows kiadást, vagyis a Windows 7-et, a Windows 8.1-et, illetve a Windows 10 több verzióját, köztük a jelenleg legújabb Alkotói frissítést is (Redstone 2), számos nyelven! De innen elérhetőek még a teszt (Windows Insider) kiadások legfrissebb hivatalos telepítőit is. Aki pedig a Microsoft Office iránt érdeklődik, az sem fog csalódni, a 2007-es verziótól kezdve, a legújabb 2016-os kiadásig megtalálható bármely hivatalos telepítő.

Ahogy pedig említettük, a TechBench csak egy gyűjtemény a Microsoft szerverein fellelhető fájlokról, tehát biztosak lehetünk azok forrását illetően. Az oldal üzemeltetése mögött pedig nem más áll mint WZor csapata, amely szintén garancia arra, hogy valóban mindig a megfelelő telepítőket kapjuk kézhez. Ez úton is nagy köszönet remek munkájukért és reméljük az oldal sokáig fennmarad mindenki számára!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver 6 hó
Lényegében egyébként azonos a Windows and Office ISO Download Tool-lal (heidoc.net), bár ezt szerintem sokkal kifinomultabban sikerült megoldaniuk WZor-éknak. Thumbs up
figaro72 6 hó
Office 2016 -bol a 2015 szeptemberit akarja letölteni. Sad
gthomma 6 hó
Enterprise Windows 10- ből nincs magyar Sad
Driver 6 hó
Az Enterprise kiadások telepítőit a Microsoft nem is nagyon teszi közzé nyilvánosan, hiszen az az otthoni felhasználóknak nem is lehetne. Ahol pedig azok fent lennének (Technet), csak az arra jogosultak tudják letölteni. Nagyából hasonló a helyzet az Office-al is, ott sajnos meg nem nagyon hajlamosak minden kiadást rendszeresen frissíteni. Mint írtam ez az oldal egy Microsoft adatbázisnak tekinthető, tehát csak a nyilvánosan a Microsoft szervereiről elérhető dolgokat foglalja össze egy barátságosabb formában.
Csicso82 6 hó
Egy UPDTATE-elt OFFICE 2016-nak nagy hasznát venném.
bandi1969 6 hó
Nem tudom meg nyitni a weboldaltAngry
Stone 6 hó
Sziasztok. Letöltöttem a win 10 pro home hun iso fájlt, formátoztam a hdd-ét amelyiken előzőleg a win 10 pro verzió volt, az új telepítő a win 10 home verziót telepítette. valami ötlet, hogy a pro verziót telepítse?
Driver 6 hó
@Stone A gép alapból milyen Windows 10 verzióval érkezett? Mert ha Home, akkor lehetséges, hogy a BIOS-ból kiolvasásra kerül a termékkulcsod és automatikusan azt választotta (gyári telepítőknél ez így működik).
dlaczko 6 hó
Adj meg egy PRO licencet a Windows-nak es atvalt Home-rol Pro-ra. Nem kell ujratelepiteni sem.
Botondkaa 5 hó
Egyedül csak a verzió kiválasztása menüt adja be, de ott sem lehet semmit kiválasztani!
bandi1969 5 hó
Köszönet!
Működik!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

aikon

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!