Windows 10 Build 15063.250-es összegző frissítés

Kedden új frissítés jelent meg a Windows 10 alkotói kiadásához, amely az eddig jellemző ütemezésekkel ellentétben már a hónapban a második kiadott javítása a rendszernek. Ugyanakkor ebben túl nagy meglepetés sincs, hiszen a Microsoft ezzel is szeretné mihamarabb stabillá tenni az új Windows 10 főverziót.


A KB4016240-es frissítéssel így az alkotói frissítés verziószáma megváltozik 15063.250-re. Ez a frissítés azonban biztonsági javításokat nem tartalmaz, csak megbízhatósági fejlesztéseket. Ahogy pedig eddig megszokhattuk, a cég most is kiadott egy listát ezekről, ebből főképp az látszik, hogy a vállalati felhasználásban tettek javításokat a fejlesztők:
 • Javítva a hiba, amely miatt a (Hyper-V) virtuális gépek hálózati problémákba ütközhettek az IP cím lekérdezésekor.
 • Javítva egy hiba a RemoteRing Configuration Service Provider (CSP) használatában.
 • Javítva a hiba, amely miatt Internet Explorerben a beágyazott cross-domain tartalmak memóriaszivárgást okoztak.
 • Javítva a hiba, amely miatt az Internet Explorer a JavaScript fájlokat nem mentette HMT fájlba való exportáláskor.
 • Javítva a hiba, amely miatt a felhasználók azonnal kiléptetésre kerültek a Web alkalmazásokból.
 • Javítva a hiba, amely miatt a beépített kijelző homályosan jelenhetett meg, ha a rendszer először a csatlakoztatott külső kijelzővel indult el, majd azt követően a belső kijelzőre váltottunk.
 • Javítva a hiba, amely miatt Connected Standby-ból való folytatás megbéníthatta a rendszert, amennyiben valamilyen Win32 Direct3D program is futott aközben.
 • Javítva a hiba, amely miatt a kínai nyelvet használó rendszerek frissítésekor néhány karakter hibásan jelenhetett meg.
 • Javítva a hiba, amely miatt a csoportházirendből nem volt betiltható a zárolási képernyő.
 • Javítva egy Windows Forms konfigurációs hiba, amely miatt néhány antivírus szoftver összeomolhatott rendszerindításkor.
 • További kompatibilitási javítások, illetve javítások a Microsoft Edge és Internet Explorerben.

A Microsoft bejelentése alapján, az elkövetkezendő hónapok során is a havi két frissítés lesz jellemző a Windows 10 alkotói frissítése esetében. Akár csak eddig, a hónap második keddjén a biztonsági javításokat összefoglaló frissítések fognak megjelenni a rendszerhez, majd valamikor a hónap második felében egy ehhez hasonló, nem biztonsági jellegű, főként csak megbízhatósági javításokat tartalmazó frissítés is kiadásra kerül.

Forrás: Microsoft

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viktor 6 hó
A mobilhoz mikor fog kijönni? 950 és 950 xl, ezekre még nem jött semmi.
LACI 6 hó
#1 remélem hogy jövőhónap második kedden (Patch Tuesday) már lesz
gthomma 6 hó
Kijön a nagy frissítés, aztán a hibák javítása, frissítés, hibák javítása ........ Egyes egyedül már csak a játékok miatt használom a vinfost.
dlaczko 6 hó
Mert a linux mi?
DarkZer0 6 hó
@dlaczko Winen warezolnak, linxot meg nem használnak Grin Vagy az alatt nem veszik meg Grin
geo59 6 hó
mi volna ha a csodás linuxos elvtársak a linuxos oldalon dicsőitenék a csoda szoftverjüket? mi sem megyünk a linuxra fricskázni őket
dereslaci41 6 hó
Szerintem régi fos gépekre nem kellene felerőszakolni a win 10-et,én 100%-ig elégedett vagyok vele! Nem fagy,nem laggol a linux meg ki a bánatot érdekel!Amivel néha elszórakozom az a Mac és inkább a Mac mint a Linux!!!
dlaczko 6 hó
Az tokjo, mert a mac nem oprendszer. A macra azt raksz fel amit akarsz
tate 6 hó
A mac már csak egy intel, régen hardware és software együttes fejlesztését jelentette. De idevágóan, insider-el feltett creators, az insidert elhagyva .251 re frissült. Tapasztalat: Az edge honlap megjelenítése romlott, viszont vissza gombbal stabilabban kilép. A break through lista végre nem törlődik. És kb vége a változás listának. A wifi beállítás, illetve az eszközök kezelése köztük a bluetooth-é megkapta a PC-s felületet, a privacy bővült. De a használatban más változás újdonság nincs. Lumia 950
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

mjcicamica001

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!