Megérkeztek a legújabb Windows 10 összegzők (15063.447)

Június utolsó napjaiba és annak utolsó hetébe léptünk, így nem csoda, hogy a tegnap esti órák során megérkeztek a Windows 10 rendszerek ütemezett, minőségi, vagyis nem biztonsági jellegű fejlesztéseket hozó összegző javításai.


A Windows 10 alkotó kiadása esetén (Version 1703) az új Windows Update-en már elérhető KB4022716-os frissítéssel a rendszer buildszáma megváltozik 15063.447-re. Ezúttal nem csak PC-n, de mobilon is érdemes frissítések után keresni, ugyanis ez a javítás arra is megjelent. A frissítésben összesen 39 különböző hibafoltozás és fejlesztés található, ezek közül pár fontosabb:
  • Javítva a hiba, amely a KB4022725-ös frissítéssel jelent meg és 404-es hibalap nyomtatásával járt, az Edge valamint Internet Explorer 11-ben, ha csak egy kiválasztott részletet akartunk nyomtatni.
  • Javítva a hiba, amely miatt nem lehetett a gyártó illesztőprogramjával feltelepíteni a nyomtatókat, amennyiben az eszköz 4GB-nál kevesebb memóriával rendelkezett.
  • Javítva egy hiba, amely miatt a Kamera alkalmazás mobilon jelentős mennyiségű memóriát fogyasztatott.
  • Javítva a hiba, amely miatt az alkotói kiadásra történő frissítést követően nem lehetett arcfelismeréssel belépni.
  • Javítva a hiba, amely miatt az alkotói kiadásra történő frissítést követően a modemmel történő betárcsázás 633-os hibával meghiúsult.
  • Több stabilitási javítás Internet Explorer 11-ben
  • Megbízhatóbb Bluetooth kapcsolat több viselhető kiegészítőnél.
  • Javítva a hiba az NVIDIA illesztőkkel, ami miatt alvó módba lépéskor az illesztő működése 0x9f hibával leállhatott.
  • Megbízhatósági javítások a Windows keresőjében.
  • Több hálózati adapter problémája kijavítva, amelyek az alkotói kiadásra történő frissítést követően nem működhettek megfelelően.

De természetesen nem csak az alkotói kiadás, hanem a korábbi évfordulós kiadás (Version 1607) is kapott egy hasonló összegző frissítést KB4022723 néven. Ez esetben a rendszer buildszáma 14393.1378-ra változott és a frissítési előzményekben összesen 20 különböző fejlesztés/javítás került kiemelésre. Sőt az ezt megélező Version 1511, és még a legelső Windows 10, a Version 1506 (build 10240) is bővült új összegzőkkel.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
buhera 5 hó
A frissítés után csak egy fekete képernyő fogad.A hétvégén telepítettem a Windowst; most rakhatom újra. Sad

Friss: Valószínű, hogy a CIS okozta. Más is hasonlóan járt.
https://forums.comodo.com/bug-reports...;msg861652
figaro72 5 hó
buhera!
Valamit nagyon el buheráltál Smile
djbundy 5 hó
Manuálisan telepítettem a KB4022723-at Windows 10 Enterprise LTSB 2016 VL RS1 (Anniversary Update) -re.
Pár perc alatt hiba nélkül felment, a rendszer buildszáma 14393.1378-ra változott.
Minden működik.
Thx
g0302 5 hó

Idézet

de mobilon is érdemes frissítések után keresni, ugyanis ez a javítás arra is megjelent.

Csak sajnos még nem ért ide. Sad
MS Lumia 640 LTE nálam még várja.
jenike5 5 hó
Tökéletesen működik!
ertner 5 hó
Várom én is a Lumia 640 LTE-re, de még csak "naprakész" választ kapok, már azért is mert ebben a buildben .414 neke egy-egy bug jelentkezett, főleg az SD-kártyával nem akar kibékülni. Cseréltem is már, sajnos. A boltban még semmi gond, de itthon minden ugyanaz. Állandó újraindulás, az ide telepített appok nem nagyon működnek. Várok türelmesen, mi mást is tehetnék???
abdulka 5 hó
Frissítés után az egyik gépemen kb egy óra után, semmilyen program nem válaszolt. Újraindítás után fekete képernyő. Másik gépen közvetlenül a frissítés után indítottam újra, és rögtön fekete képernyő a végeredmény.
g0302 5 hó
ertner

Idézet

főleg az SD-kártyával nem akar kibékülni

Próbáltad a telefonban törölni az SD kártyát miután frissült 414-re? Igaz,előtte menteni kell a kártya tartalmát de lehet,hogy bejön.
Nekem ha frissül a telefon egy újabb kiadásra,frissítés után azonnal alaphelyzetbe állítom a telefont és újra beállítok mindent. És soha nem mentésből állítom vissza éppen úgy mint az asztali gépet sem állítom vissza mentésből.Igen,ez is plusz munkával jár de eddig még minden működik.
Petrov12 5 hó
Hol lehet beállítani hogy ne telepítse a frissítést azonnal? Halasztás vagy valami? A Gépház -> Windows Update-ben nem találom..
Driver 5 hó
@Petrov12 egy hétig van lehetőség a frissítések szüneteltetésére (az alkotói kiadástól). Ezt az említett Windows Update lap > Speciális beállítások oldalon tudod bekapcsolni.
Zoli30 5 hó
Nemigazán jött meg ez a frissítés még most sem... 413nál megállt a verziószám és nem elérhető több frissítés. Avagy félre értettem és ezt csak manuálisan lehet telepíteni?
g0302 5 hó
Többek közt nekem sem jött még Lumia 640 LTE-re a mai napig sem. Majd jön ha akar. Nem szabad belemerülni ebbe a "frissítési mizériába" mert a végén még függőséget okoz,éppen úgy mint egyeseknél már mutatkozik az asztali pc és laptop tulajdonosoknál. Csak meg kell nézni az Üzenőfal hozzászólásokat,hogy a javító kedd előtt mindig ugyanaz a néhány ember érdeklődik,hogy lesz-e frissítés.
Ha lesz is,átlag felhasználó vesz észre valamit? Nem. Szerintem csak akkor lesz látványos ugrás ha Cortana magyarul megszólal. (erre meg azt mondanám: majd ha piros hó esik)
arpysz74 4 hó
Segitség kellene. A most július 14.ei mindent átfogó nagy frissítés után a laptopomon win 10 pro a 64-bites rendszeren a legújabb OS 15063.483 akármelyik böngészöben levő online videók úgy facebookon,youtubon stb, az Adobe flashplayer új verziója totál elcseszett. Zöld pixelek ugrálnak a lejátszás alatt. Az uj adobe player ujratelepítésese után is ugyanaz. Gondoltam először valami jogvédelem miatt csinél így,de nem. Mindenhol azt csinálja video lejátszása közben. Az adobe beállitásainál a hardveres gyorsitás kikapcsolása után is ugyanaz(valahol olvastam ha totál zöld a videolejatszás adobbal a hardveres gyorsitas kikapcsolása megoldja,de nalam csak zöld pixelek ugrálnak). Mi lehet ez,valami ötlet vagy infót tudna valaki adni? Előre is köszönöm
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!