iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone Editon néven jönnek az új telefonok?

Szerző: Driver
Úgy tűnik előre kiszivárgott, mi lesz az Apple hamarosan, szeptember 12-én bemutatásra kerülő iPhone készülékeinek számozása. Idén pedig megszakadni látszik egy régebbi trend, miszerint egy fő számozást, egy s-el jelölt modell kövessen, vagyis nem iPhone 7s lesz a legújabb telefon.

iPhone 8 dummy

Állítja ezt a 9to5Mac, akik a Berlini IFA konferencián több olyan információhoz jutottak hozzá a tokok gyártóitól, melyek alátámasztják azt a találgatást, hogy a következő iPhone, az iPhone 8 nevet kapja. Természetesen lesz iPhone 8 Plus is, és ezen túl idén, a 10. évforduló alkalmából, jön egy speciális kiadás is, amit egyszerűen iPhone Edition-nek neveznek majd el. Ez utóbbiról egyelőre nem sokat tudni.


Már a magyar tokforgalmazók, mint a PhoneBox is több adattal rendelkezik a specifikációkról és az árról is. A normál modell szokás szerint nagyobb lesz (71x143mm), a kijelző pedig akár az új LG G6 vagy Samsung S8 esetében, szinte teljesen keretmentes OLED panel lesz. Ez utóbbi okán nagy kérdés, hogy hova kerül az ujjlenyomat olvasó, illetve lesz-e egyáltalán, - ez majd csak a bemutatón dől el.

Ami a telefon hátulját illeti, ott a tokok kialakítása alapján ez utóbbi valószínűleg nem lehet, lesz viszont egy dupla lencsés 12 megapixeles iSight kamera, ami ezúttal függőlegesen lesz elhelyezve. Ami miatt viszont mindenképpen meg kell kapaszkodni, az az ár, ugyanis a kezdő 64 GB-os modell nagyon úgy tűnik, akár 999 dollárba fájhat majd; nálunk erre természetesen még rájönnek az adók is...


Az Apple előadására tehát szeptember 12-én, kedden kerül majd sor, ami magyar idő szerint 19:00-kor veszi kezdetét. Bár már nagyon sok dolog előre ismert a telefonról, ennek ellenére lesznek megválaszolásra váró kérdések. Ahogy általában, minden bizonnyal ezúttal is egyéb új termékek (Apple Watch 3) és szoftverek bejelentéséről is szó lesz, hiszen az új iPhone-nal az iOS 11 is érkezik.
Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pimi · 5 év
Lehet előrendelni? 3-4 darabra vevő lennék.

Tisztelettel Bármi Áron
Driver · 5 év
Én pedig az iróniára vagyok vevő. Grin
expa · 5 év
Én is 2-t kérek, de minél hamarabbb...
djbundy · 5 év
Grin 437000 Grin

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 20,900 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!